ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Дигиталният печат в декор индустрията в България

Дигиталният печат в декор индустрията в България

Сряда, 26 Юни 2019 ( прочетена 575 пъти)


Дигиталният печат навлиза много силно в интериорния дизайн и отключва много възможности за творчество и вдъхновение.

Студио Комплект разказват повече за тенденциите в тази сфера, както и да споделят с нас примери за реализирани проекти в България.

 


Студио Комплект
Адриана Андреева и Бояна Гяурова - момичетата, които стоят зад създаването на Студио Комплект. Те имат дългогодишна квалификация като журналисти и селектори в ресорите дизайн, архитектура и съвременно изкуство, били са част от кураторския и ръководния екип на One Architecture Week и One Design Week. Техни кураторски проекти участват в Milano Design Week/iSaloni/Ventura Lambrate, Prague Designblok, One Design Week, Vienna Design Week, Helsinki World Design Capital, Skopje Design Week, Tirana Design Weeks и Budapest Design Week. Студио Комплект има над 10 години професионален опит в сферите на творческата консултация, културен мениджмънт и редакторска работа с фокус дизайн и визуална култура.

 

 

Възможности на дигиталния печат
Широкоформатният печат съдейства за пълно развихряне на въображението на архитекти, дизайнери и визуални творци да осъществят идеите си в най-стойностен и удачен вариант.
Цифрово отпечатаният декор може да се приложи върху облицовка за стени, стенни плотове и други работни плотове, мебели, стикери, фототапети и персонализирани тапети, прозорци, врати, подови настилки и графики, фаянс, дърво и други основи.

Тази манипулация отваря нови възможности за творчеството на дизайнери и архитекти, които непрекъснато търсят вдъхновение, за да задоволят нарастващите изисквания на своите клиенти.

 

Повече за възможностите, които предлага дигиталният печат в декор индустрията, можете да получите от специалната брошура „ВДЪХНОВИ СЕ!“

 

Разгледайте примери за реализирани проекти в сферата на вътрешния дизайн, с помощта на дигиталния печат от България и света тук.

 

Източник: Канон България

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама