ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Допълнитени мастила и Pro VC70000 от Ricoh

Допълнитени мастила и Pro VC70000 от Ricoh

Понеделник, 2 Юли 2018 ( прочетена 950 пъти)


Иновативните мастила на Ricoh обещават „невиждано досега качество на хартии за офсетов печат“.

 

Pro VC70000

 

Ricoh представи Pro VC70000, машина, която цели да ускори преминаването на офсетовите тиражи към дигитален печат. Новата платформа позволява на печатниците да произвеждат висококачествени продукти, като луксозни каталози и списания с качеството, асоциирано с офсетов печат. Новите мастила, разработени от Ricoh позволяват до 40% икономия в цената на хартията, защото позволяват печат върху хартии за офсетов печат и такива без предварителна обработка.

Pro VC70000 се присъединява към Pro VC60000, VC40000 и InfoPrint 5000 в инкджет портфолиото на Ricoh. Системата предлага голям брой функции, сред които е нова платформа за печат, която позволява по-бързо съхнене на мастилото. Скоростта на печат е до 150 метра в минута или 130 000 A4 страници на час. Системата използва пиезо drop-on-demand глави за печат с разделителна способност до 1200x1200 dpi. Тя може да печата на хартии без покритие, хартии с покритие за офсетов печат и на хартии, обработени за мастиленоструен печат. Според компанията Pro VC70000 предлага гъвкавост, намалени разходи за хартия и по-висока производителност.

Новата инкджет технология на Ricoh се появява първо в Pro VC70000. Според компанията тя конкурира качеството на офсетовия печат и предлага същата гъвкавост по отношение на материалите за печат, както и съвместимост с хартия с гланцово покритие. Новата система е проектирана, за да бъде по-гъвка и икономична, както и по-малко усложнена. Новите мастила на компанията предлагат значително разширена цветова гама и позволяват на операторите да печатат по-бърз на по-голямо разнообразие от хартии, което ще ускори времето за производство.

Източник: пресинформация на Ricoh
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама