ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet drupa 2016 ще е с разширен обхват

drupa 2016 ще е с разширен обхват

Сряда, 14 Май 2014 ( прочетена 1708 пъти)


Организаторът на drupa 2016 - Messe Düsseldorf обяви, че шоуто през 2016 ще има разширен обхват. Това значи по-голям акцент върху крос медия и нововъзникващите технологии като индустриален и 3D печат и печат на електронни компоненти.

Директорът на drupa 2016 Sabine Geldermann каза, че в сърцето ѝ събитието винаги ще е посветено на печатните технологии и новите области са част от продължаващата еволюция на събитието през 60 годишната му история. -  „За четири години индустрията се развива неспирно, така че е добавянето на нови продуктови категории е логично. Фактът, че европейската графична индустрия може би не е най-добрата среда в момента, означава че заедно с партньорите си можем да включим нови технологии, които да покрият цялата вселена на печата.“ - каза тя.

 

2014_05_13_ltil

 

 

Разбира се, нашето наследство все още е графичната индустрия и drupa винаги е била мястото за демонстриране на най-модерните технологии в тази област, но ще обърнем внимание и на други технологии, които създават някои от възможностите на бъдещето, така че продължим да отразяваме пазара.“

С тази идея Messe Düsseldorf наричат drupa 2016  „Номер едно за решения за печат и крос медия“ и изложението от 31-и май до 10-и юни 2016 ще се проведе под мотото „Докосни бъдещето.“ Едната от целите на разширената тематика е привличане на нови посетители и изложители. За да подкрепи този процес, събитието е с реорганизирани категории, които по-добре съответстват на индустрията.

 

Шестте променени категории са:

  • Подготовка за печат/печат

  • Обработка на файлове/мултиканална комуникация

  • Довършителни работи/преработване/печат на опаковки

  • Технологии на бъдещето

  • Оборудване/поддръжка/инфраструктура

В рамките на тези категории елементи като опаковане, мултиканални публикации и околната среда ще получат по-голямо значение, отколкото на предишните изложения.

 

Тези приложение вече са участвали в предишни събития drupa, но никога не са получавали значимостта, която имат в стратегическия план за това изложение“ - каза изпълнителният директор и президент на Messe Düsseldorf - Werner Dornscheidt. - „Тук се намесихме - ще променим позицията на изложението drupa 2016 като представим свързани дейности, събития, формати за събития и систематични се обърнем към целевите групи на изложението.”

 

Източник: drupa.com

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама