ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet DxO Nik Collection 2 с поддръжка на RAW

DxO Nik Collection 2 с поддръжка на RAW

Петък, 21 Юни 2019 ( прочетена 478 пъти)


Новата версия включва 40 предварително зададени настройки за обработка на снимки, възможност за работа с RAW, както и възможност за самостоятелно използване на приложението, а не само като плъгин за Lightroom или Photoshop.

DxO Nik Collection 2

 

Поддръжката на RAW е реализирана чрез добавяне на PhotoLab 2.3 Essential към пакета. Софтуерът включва бутон, който директно изпраща обработените файлове в Nik Collection 2. Досега Nik Collection 2 се предлагаше само като плъгин за Lightroom и Photoshop. Новата версия вече може да се използва самостоятелно в средата на DxO.

40 нови предварително зададени настройки
Nik Collection 2, включва 40 нови предварителни настройки за обработка на изображения. Наборът е озаглавен „En Vogue“. Стиловете се съчетават с модулите Color Efex Pro, Silver Efex Pro, HDR Efex Pro и Analog Efex Pro, което позволява общо 196 вариации.

Сериите „En Vogue“ са предназначени за постигане на определен емоционален ефект при обработката на снимките. Те са създадени заедно с Dan Hughes, преподавател по фотография в Рочестърския технологичен институт и бивш инструктор за Nik Software. „За мен е чест да бъда част от разширяването на Nik Collection от DxO,” казва той, „Този набор плъгини е помогнал за представяне на изкуството на фотографията и добавянето на нови ефекти значително увеличава потенциала му като предлага нови творчески възможности на фотографите.”

RAW, фотоапарати и оптика
PhotoLab 2.3 добавя поддръжка на RAW за много нови фотоапарати и има модули за 500 нови обектива. Общият брой поддържани комбинации от фотоапарати и оптика е 47 500. Друго нововъведение е поддръжката на екрани с висока резолюция под Windows.

В момента цените на Nik Collection 2 са $99.99 за нови потребители и $59.99 за сегашни клиенти. След края на юни, те ще са съответно $149.99 и $79.99. Приложението има версии за Win иMac.

Източник: dxo.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама