ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Dynagram подобри решението си за електронни монтажи inpO2 за Acrobat

Dynagram подобри решението си за електронни монтажи inpO2 за Acrobat

Понеделник, 12 Юли 2010 ( прочетена 2014 пъти)


Printguide.info проведе кратък тест на новата версия на софтуера за създаване на електронни монтажи в работната среда на Acrobat

inpO2 работи с Adobe Acrobat 8.0/9.0 и е модулно решение за електронен монтаж, което може да намери приложение в печатници с различен тип продукция и работен процес. Канадската компания Dynagram обнови софтуера до версия 2 3.6. Подобренията са насочени към повишаване на производителността. Това става чрез разширена поддръжка PDF и възможностите за автоматизация.След инсталацията на приложението, то се интегрира изцяло в работната среда на Acrobat. Възможностите на inpO2 не отстъпват на най-добрите програми в областта. Програмата може да се използва за монтаж на всички типове полиграфически изделия, включително за лесно разполагане на страници с различни размери в печатния лист.

С помощта на ръководения режим (wizard) създаването на монтаж на 54-страничен каталог  в печатен лист 70х50 см. ми отне по-малко от 5 минути. За използване на усъвършенствания режим и съответно пълните възможности на програмата е желателно да се запознаете с ръководствата и видеоматериалите от интернет страницата на Dynagram.

Приложението работи бързо, забавяне се получава единствено при генериране на изображения за преглед на монтажа. Определянето на типа монтаж и поставянето на контролни скали, маркери и всички необходими елементи става бързо и лесно. Новата версия 2 3.6 включва повече от 20 подобрения, сред които са възможност за добавяне на потребителски цветни скали към ръководения режим inpO2 Wizard, подобрените функции за копиране и разполагане на стараници.

Сред другите подобрения са подобрена поддръжка на Enhanced PDF, библиотека с различни размери на листа за монтаж, динамично поставяне на марките, усъвършенствани настройки за позицията на страниците спрямо листа и по-гъвкаво разполагане на елементите на лицето и гърба. Вече е възможно и дефиниране на зони, в които да няма печат. Добавени са нови възможности за автоматизация и възможност за заключване на готови шаблони, за да се избегне неволното им презаписване. Можете да научите повече и да свалите пробна версия от интернет страницата на Dynagram.Източник: dynagram.com
Текста написа: Мартин Новев

Други публикации за софтуера Dynagram inp02

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама