ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI купи Escada Systems, за да разшири офертите си за пазара на опаковки от велпапе

EFI купи Escada Systems, за да разшири офертите си за пазара на опаковки от велпапе

Петък, 6 Октомври 2017 ( прочетена 1058 пъти)


Escada е базирана във Великобритания и има солидна репутация и значителен опит в иновации, които помагат на производителите на опаковки да увеличат производителността, качеството и печалбите си.

EFI купи Escada Systems


EFI е пазарен лидер, който осигурява „цялостна екосистема“ за производство на опаковки от велпапе. Тя включва EFI Nozomi C18000, ултрависокоскоростна LED инкджет преса, управлявана от контролер Fiery, високотехнологични мастила и EFI Corrugated Packaging Productivity Suite, първото цялостно решение на пазара, което предлага управление на бизнеса и производството. Добавянето на технологията и опита на Escada ще позволи на EFI да разшири приложението на Productivity Suite в областта на листовото производство и цялостното производство на кутии от велпапе и да предложи цялостен контрол и проследимост на целия процес.

„Развълнувани сме да добави екипа и технологията на Escada към водещото си портфолио за производителите на опаковки,“ каза Gabriel Matsliach, старши вицепрезидент, EFI Productivity Software. „Добавянето на Escada прави EFI цялостно решение, което подобри качеството, ефективността и доходността на производството на опаковки от велпапе, с използване на наличната техника.“

Финансовите параметри на сделката не са обявени. Служителите на Escada включитело основателя Gavin Bushby, са се присъединили към EFI Productivity Software.
„Изключително щастливи сме да се присъединим към семейството на EFI и да имаме роля в стратегията на компанията за опаковъчната индустрия,“ заяви Gavin Bushby, председател на Escada. „Глобалният мащаб и дейност на EFI ще позволят на още повече клиенти да се възползват от иновативните ни технологии през идващите години.“

Източник: пресинформация на EFI
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама