ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI представи Vutek H2000 Pro с UltraDrop

EFI представи Vutek H2000 Pro с UltraDrop

Четвъртък, 23 Октомври 2014 ( прочетена 1662 пъти)


EFI представи нов принтер, предназначен за средни натоварвания, Vutek H2000 Pro, базиран на представената на Fespa технология UltraDrop.

Vutek H2000 Pro с UltraDrop

 

Технологията UltraDrop включва размер на капката от 7 пиколитра, четири нива на сивото и две нива на плътността на мастилата. Според производителя тя позволява печат на плавни сенки, преливки и преходи, както и „превъзходно качество на текста,“ включително за печат на текст с кегел до четири пункта, дори когато е издупчен във фона.

Технологията беше представена на Fespa и първоначално се предлагаше на високопроизводителните машини от сериите Vutek GS. Тогава изпълнителният директор на компанията Guy Gecht обяви плановете на компанията да приложи технологията към цялото си портфолио широкоформатни машини. EFI Vutek H2000 Pro е първата машина от средния клас, която използва UltraDrop. Тя може да печата на листови материали с ширина до два метра и дебелина до 50 мм и се предлага с опция за печат от рола на рола.

Максималната производителност е 21 кв. м. в час (четири плоскости с размер 1.2x2.4 м) при максималната разделителна способност от 1000 точки на инч. В високоскоростен режим и 600dpi скоростта нараства до 98 кв. м. в час (20 плоскости в час). Шестцветното устройство включва операционната система EFI Orion и се предлага с контролер Fiery proServer или Fiery XF, както и с JDF интеграция с решенията на EFI за web2print и MIS/ERP. Машината може да се оборудва с CMYK, бяло и прозрачно мастило.

Източник: EFI
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама