ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet EFI представиха широкоформатния принтер R3225

EFI представиха широкоформатния принтер R3225

Вторник, 27 Март 2012 ( прочетена 1686 пъти)


R3225 е последното допълнение към гамата от широкоформатни мастиленоструйни принтери за печат на гъвкави материали с UV сушене на EFI.Машината печата от рола на рола с ширина 3,2 метра. Скоростта на печат е до 50,8 кв. м в час във висококачествен режим. Максималната дебелина на материала, върху който може да печата е 1 милиметър. Принтерът е подходящ за приложения като реклами в търговски обекти, банери, интериорни декорации, материали за брандиране на автомобили и други.

С R3225 EFI предлагат технологията си с UV сушене като алтернатива на латексовата технология на печат. Според продуктовия мениджър на компанията, Scott Wood, новата машина използва технология за печат с променлив размер на капката с осем нива. Скоростта при едноцветен печат е 83 квадратни метра в час. Така технологията може да създаде „зашеметяващи изображения”, като количеството използвани летливи химикали е минимално.

EFI R3225 е проектиран, за да осигури максимална ефективност на всички печатници. Всяка част на машината е била разработена, така че експлоатирането и да е максимално опростено и поддръжката да отнема минимално време без компромиси в качеството. Това включва дизайна на софтуера и механичните части на машината. Машината ще излезе на пазара през втората четвърт на тази година.

Източник: wideformatonline.com
Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама