ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Elixir създадоха модул за персонализиране в QuarkXPress

Elixir създадоха модул за персонализиране в QuarkXPress

Понеделник, 6 Декември 2010 ( прочетена 1926 пъти)


Elixir Technologies Corporation обявиха, че предлагат модул за работа с променлива информация за QuarkXPress

Модулът се нарича Tango QuickStep Data XTensions. Той е безплатен за сваляне и позволява на потребителите да разполагат обекти с променлива информация в проектите си в QuarkXPress. След това променливата информация може да се отпечата или публикува по друг начин с помощта на платеното приложение Tango QuickStep Studio.

Tango QuickStep Studio осигурява възможности за персонализация (Variable Data Publishing, VDP), ориентирани към изпълнение на специфични задачи. Модулът позволява на потребителите на QuarkXPress да включват променлива графична и текстова информация директно в проектите си чрез влачене с мишката.

Tango QuickStep Data XTensions  позволява на дизайнерите да включват променлива информация в публикациите си и премахва необходимостта от работа със специфичен софтуер за VDP. След като дизайнът е готов, VDP обектите се създават отделно в уеб-базиран модул. Той осигурява вкарването на информацията в документа, както и инструменти, с чиято помощ се настройва начинът, по който се отпечатва информацията.

Добавянето на променлива информация към документите в QuarkXPress дава на всеки дизайнер възможности за пълна персонализация чрез Tango QuickStep Studio. Брошури, каталози, пощенски картички и всеки друг продукт могат да генерирани в реално време и форматирани съобразно информацията и зададените правила.
“В Quark сме поласкани, че Elixirрешиха да използват QuarkXPress като модул за дизайн и предпечат за Tango QuickStep Studio,” каза Sophia Farina, директор на маркетинга на Quark за Северна Америка. “Това позволява на техните клиенти да използват напълно идеите и уменията на дизайнерските си екипи. Като добавка към това, всеки потребител на QuarkXPress може да създава VDP проекти без допълнителни разходи.”

QuarkXPress XTension модул съдържа два примерни документа за QuarkXPress, както и ръководство, което да помогне на клиентите да научат бързо как QuarkXPress се използва заедно с Tango QuickStep Studio. За повече информация, посетете tango.elixir.comИзточник: tango.elixir.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама