ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Enfocus обявиха PitStop 2017

Enfocus обявиха PitStop 2017

Неделя, 19 Март 2017 ( прочетена 1448 пъти)


Enfocus представи новата версия на „Най-мощното и технически съвършено решение за проверка и редактиране на PDF на пазара днес”.

Enfocus обявиха PitStop 2017PitStop 2017 представи нова технология, която разширява възможностите за проверка и корекции като добавя уникални нови начини за избиране на обекти или за игнорирането им при прилагане на операциите. Например, можете да конфигурирате проверка само на обектите, които са необходими за обработка или печат на PDF файл. Всеки допълнителен скрит или ненужен елемент може да бъде игнориран или дори премахнат, което значително намалява сложността на файловете и фалшивите съобщения за грешки. Първоначалното внедряване на тази технология беше показано на Drupa. Проверките могат и да бъдат ограничени в неправилна форма – например линия за щанцоване или структурен елемент от продукт. 


PDF Geomapper

PDF Geomapper технологията на Enfocus позволява да бъдат вземани решения не само на базата на един обект, но като се отчетат и другите обекти, разположени под него или с които се застъпва.
„Новата PDF Geomapper технология разкрива вълнуващ нов свят от възможности за проверка и коригиране,“ каза Andrew Bailes-Collins, старши продуктов мениджър в Enfocus. „Например, текстов сегмент може да бъде проверен на базата на четивността си чрез проверка на цветовете на обектите, които са под него. „PitStop Pro и PitStop Server вече включват 40 Devicelink профили, базирани на стандартни ICC профили, които да помогнат на потребителите в CMYK-CMYK конвертиране на цветовете. Те са полезни за управляване на намастиляването и конвертиране на PDF файлове от една среда на печат към друга (например Fogra към GRACoL или SWOP и обратно). Тези висококачествени профили са осигурени от сродната компания X-Rite.“

Проверка на намастиляването

Тази възможност е изключително полезна в опаковъчната индустрия, етикетите и широкоформатния печат. Тя е подобрена така, че може да работи с избрани мастила и да игнорира зададени сепарации, например бяло и лак. Резултатите са по-точни, защото се проверяват само мастила, които реално се печатат.

Нов интерфейс на Inspector

PitStop Pro включва нов интерфейс на Inspector за анализиране и редактиране на страници и групи с прозрачност директно в PDF файл. Добавени са и нови списъци с действия – като автоматично генериране на правоъгълници със заоблени ъгли (за щанци) и нови начини за модифициране на размерите на страниците и обектите в PDF.

Нов PDF доклад

Новият PDF доклад позволява проверяване и конфигуриране на слоевете в PDF файл, добавени са нови функции за проверка и корекция в Preflight Profile Editor.

Източник: enfocus.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама