ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Epson представи нова продуктова гама SureColor

Epson представи нова продуктова гама SureColor

Петък, 25 Април 2014 ( прочетена 1189 пъти)


Компанията представи ново поколение модулни широкоформатни принтери, които предлагат опция за вграден скенер, предназначена за печатници и копирни центрове.

Продуктовата гама се състои от три модела - SureColor SC-T7200, с ширина на печат 112 см, SC-T5200 с 92 и SC-T3200 с 60 см. Интересното е, че по-големите модели T7200 и T5200 се предлагат в стандартни конфигурации или в „D“ модели, оборудвани с опцията за две роли или в вариант „MFP“ с цветен скенер с ширина 112 сантиметра.

 

 

 

 

Опцията с две роли включва възможност за автоматично зареждане на хартията и превключване между ролките. MFP моделите могат да сканират лист A1 за по-малко от 40 секунди и също могат да бъдат конфигурирани като машини с една или две роли. И трите модела могат да се поръчат с вграден 320GB харддиск, два процесора с тактова честота 1.6Ghz за по-бърза обработка на файловете и Postscript поддръжка.

 

Идеята е да позволим на потребителите да конфигурират принтера точно по начина, по който искат, без да плащат за допълнителна функционалност, от която нямат нужда“, каза Phil McMullin, мениджър по продажбите на Epson във Великобритания. Базовите устройства са ориентирани към образователни дейности и употреба за вътрешни нужди. Средния клас машини с опцията за две роли са предназначени за CAD работни процеси, а върховите версии са за копирни центрове и печатници, които искат да предложат бързи широкоформатни услуги.

 

 

Машините могат да печатат на материали с дебелина до 1.5 мм и използват UltraChrome XD мастилата на водна основа на Epson. Това прави отпечатъците подходящи за вътрешна и краткотрайна външна употреба.

 

Продуктовата гама ще бъде представена на Sign & Digital UK през следващата седмица.

 

На Fespa Digital 2014 през следващия месец в Мюнхен ще бъдат показани SureColor SC-T7200D с две роли и твърд диск и SC-T5200D MFP в конфигурация с две роли и скенер.

 

Източник: printweek.com

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама