ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Epson SureColor SC-F6300 – нов сублимационен принтер с минимална поддръжка

Epson SureColor SC-F6300 – нов сублимационен принтер с минимална поддръжка

Вторник, 6 Август 2019 ( прочетена 560 пъти)


Epson представиха нова машина, наследник на успешния модел SureColor SC-F6200. Ширината на печат на сублимационния принтер е 110 см.

 

Epson SureColor SC-F6300

 

SC-F6300 е разработен за потребностите на производители на текстил, фотостудия и бизнеса с промоционални материали. Машината предлага увеличена производителност и по-голямо време на готовност. Това е възможно благодарение на лесна инсталация, лесна поддръжка от оператора и набор софтуерни решения, които позволяват на потребителите по-добро управление на печата и по-висока ефективност.

Софтуерният пакет на SC-F6300 включва: Epson Edge Print RIP, Epson Edge Dashboard Support (включително EMX профили) и Epson LFP Accounting Tool. Те осигуряват софтуерна поддръжка, която да помогне на бизнеса да работи още по-ефективно и да анализира по-добре разходите и печалбата.

Всички нови функции и подобрения целят да намалят общите разходи за експлоатация на принтера. Лесният потребителски достъп и поддръжка на главите минимизират потребността от намеса на инженер. Лесното започване на работа след момента на доставката позволява започване на работа с минимално забавяне. Подобрените спецификации на ключови компоненти увеличават живота на продукта и възвръщаемостта на инвестицията.

SureColor SC-F6300 е подходящ за производство на спортни облекла, модни аксесоари, промоционални подаръци, чаши, подложки за мишки, ключодържатели и протектори за телефони. SureColor SC-F6300 е разработен така, че да се включи безпроблемно и да играе ключова роля в работния процес за създаване на цялостно решение за печат.

Източник: пресинформация на Epson
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама