ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Европейски дебют за листовата мастиленоструйна система Impremia IS29 от Komori

Европейски дебют за листовата мастиленоструйна система Impremia IS29 от Komori

Неделя, 20 Декември 2015 ( прочетена 1263 пъти)


Машината с формат B2 ще излезе на европейския пазар през януари догодина.

Impremia IS29 от Komori

 

Дигиталната преса, базирана на LED-UV технология, предлага скорости до 3000 листа в час при едностранен и 1500 листа при двустранен печат с разделителна способност 1200x1200dpi. Максималният размер на печатния лист е 585x750mm. Максималното печатаемо поле е 575x735mm при едностранен и 575x730mm при двустранен печат.

Според Komori машината печата с „офсетово качество“ и се отличава от конкурентните предложения, защото може да печата върху всеки вид материал с дебелина 0.06–0.6mm едностранно и 0.06–0.45mm двустранно. Системата включва още незабавно сушене, двустранен печат с едно преминаване на листа и възможност за незабавно стартиране на довършителните процеси. Според компанията IS29 е машина, която да допълни листова или ролна офсетова машина Komori.

Impremia IS29 е продукт на сътрудничество с Konica Minolta, която продава практически идентична машина под името KM-1. Двете машини използват печатащи глави, контролери и RIP на Konica Minolta и транспортна система Komori, базиран на съществуващата офсетова листова технология на Komori.

Impremia IS29, която има обявена цена €1.5 милиона и предла функция, която се грижи за съответствието на цвета между офсетовите и цифровите преси. Според Komori качеството на печат на новата машина е неотличимо от това на H-UV офсета. Първата европейска Impremia ще бъде инсталирана в международния графичен център на Komori в холандският град Утрехт. Компанията планира събитие с отворени врати през февруари. След това печатната машина ще е налична за индивидуални демонстрации и тестове.

Източник: komori.eu
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама