ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FACTOR.BG ще представи сублимационните широкоформатни принтери Epson SureColor-F по време на PrintCom.

FACTOR.BG ще представи сублимационните широкоформатни принтери Epson SureColor-F по време на PrintCom.

Сряда, 1 Май 2013 ( прочетена 1957 пъти)


Професионалният сублимационен печат е новия пазарен сегмент, в който навлиза с два модела принтери, едновременно, японската компания EPSON.

Epson SureColor-F

След като дълго време всички, които печатаха сублимационни трансфер дигитално, на практика използваха под една или друга форма технологии на EPSON, вече идва моментът в да получат всички компоненти от един доставчик.

Печатаща глава, принтер, мениджмънт на цвета и мастило - всичко, проектирано, произведено, доставено, инсталирано и гарантирано от един доставчик.
Край на прехвърлянето на отговорност за проблеми, край на престоите и липсите на резервни части, край на отпадналите гаранции.
Всичко това има една цел - ефективност!

И след като е проектирано за професионални потребители, естествено е и цените на консумативите да са съобразени с изискванията на този клас потребители.
Както със солвентните принтери Epson от серията SureColor-S, така и при сублимационните SureColor-F, професионалистите получават възможността да работят безпроблемно с оригинални мастила, но на безпрецедентно достъпни цени. С пълна гаранция на място за една година, с възможност за удължаване до 3 години!

Представянето на двата модела принтери за сублимационен печат - Epson SureColor-F7000 (64" или 162 см) и Epson SureColor-F6000 (44" или 111.8 см), е предвидено за PrintCom 2013 в Пловдив, на щанда на FACTOR.BG - директно срещу централния вход на Палата 11, в Международния Панаир.

Ако искате да знаете какъв ще е най-ефективният начин за сублимационен печат занапред, заповядайте на PrintCom!
Източник: www.factor.bg
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама