ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fespa Digital постави рекорд

Fespa Digital постави рекорд

Сряда, 4 Юни 2014 ( прочетена 881 пъти)


Според организатора Fespa Digital е поставила рекорд след като изложението през тази година в Мюнхен надхвърли значително броя посетители на предишното изложение в Хамбург през 2011.

Fespa Digital постави рекорд

 

Почти 17 000 уникални посетители са били на Fespa Digital през четирите дена на изложението. Това с 30% повече посетители в сравнение със събитието в Хамбург

„Удивително е, наистина е доста трудно да с опише усещането, че шоуто беше с 30% по-посещавано от предишното най-голямо, но събитието беше просто удивително,“ коментира изпълнителният директор на Fespa Neil Felton. Един от акцентите, които той постави, беше нивото на повторни посещения: 49%, които в сравнение със стойността от 40% в Хамбург са друг индикатор за развитието на събитието.

„Това, че 50% от посетителите сапосетили шоуто в повече от един ден показва, че това, което беше еднодневно или половиндневно събитие сега предлага достатъчно, за да привлече посетителите за два или три дни, което беше целта ни,“ добави той.

Общо шестото поред събитие, посветено на дигиталните технологии, е имало почти 25 000 посетители. Събитието в Мюнхен е и с най-силен международен характер досега. Посетителите от „домашните“ държави (Германия, Австрия и Швейцария) обикновено са около 50% от посетителите, но този път две трети от от тях са били от други места.

„Ако 66% от посетителите ви долитат от целия свят, е очевидно, че те ще са хора, които взимат решения,“допълни Felton. Данните за международните посетители още не са обявени, но през първите два дни посетителите от Китай и Хонконг са били със 125% повече от предното изложение. Ръстът в посетителите от Турция е 30%, а на бразилските 8%.

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама