ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fespa обяви пълния списък със събитията за изложението в Лондон

Fespa обяви пълния списък със събитията за изложението в Лондон

Вторник, 26 Февруари 2013 ( прочетена 1162 пъти)


Fespa обяви няколко нови и подобрени образователни събития, които да помогнат на посетителите да получат повече от шоуто, което ще се проведе през юни.


fespa

„Всички тези нововъведения целят да помогнат на печатниците да постигнат ръст на дейността си“, каза отговорника по събитията и новите медии на Fespa Duncan MacOwan. Новите елементи на изложението са Creative Corner (Творчески ъгъл), Print Inspiration Runway (Писта за печатно вдъхновение) и Promotional Products Business Academy (Бизнес академия за промоционални материали).

Сред нещата, които присъстваха и на предишните изложения са демонстрацията на широкоформатен печат и печат на тесни роли Print Shop Live!, състезанието по брандиране на луксозни автомобили Wrap Cup Masters и Залата на славата.

Creative Corner е ориентиран към агенции, притежатели на търговски марки и дизайнери. Целта му е да демонстрира възможностите на печатните технологии и да илюстрира възможностите за възвращаемост на инвестициите.
Print Inspiration Runway е изградена на основата на концепцията Big Bucks Café от Fespa Digital в Барселона през миналата година.

„Тази инициатива е отворена за всеки от семейството на Fespa, независимо дали се занимава с печат или консумативи и дава възможност да покажем най-доброто, на което е способна нашата общност чрез широка гама приложения на печата, включително директна поща и индустриален печат в допълнение към широкоформатните продукти“, каза MacOwan. „Print Inspiration Runway също така ще начертае маршрути, които посетителите на шоуто могат да следват, ако искат да възпроизведат изложените продукти.“

Promotional Products Business Academy е нововъведения, което се осъществява съвместно с френската организация CTCO и цели да покаже потенциала на персонализирани и брандирани продукти като флаш памети, химикалки и дрехи. Серията от девет полудневни семинара ще разгледа теми като цифров печат върху текстил, ситопечат, развитие на цифровите технологии, включително управление на работния процес, управление на цветовете и повтаряемост на резултатите.

Източник: fespa.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама