ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fespa променя честотата и формата на основното си шоу

Fespa променя честотата и формата на основното си шоу

Четвъртък, 20 Февруари 2014 ( прочетена 1038 пъти)


Fespa обяви мястото на провеждането на следващото си изложение „ситопечат плюс цифров печат плюс печат върху текстил“ и промени честотата му на веднъж на две години, за да избегне съвпадение с Drupa през 2016.

 По този начин основното събитие на Fespa ще с състои през 2015, в Koelnmesse в Кьолн, Германия. Решението е директна реакция на проведено маркетингово изследване. Според Fespa, обратната връзка показала, че изложителите искат шоуто да се премести през 2015 „за да избегне Drupa, но също така защото тригодишният цикъл е твърде дълъг от гледна точка на сегашните темпове на технологично развитие в сектора“. Fespa ще обмисли дали основното събитие ще се върне към традиционната си тригодишна периодичност с допълнителни проучвани след Кьолн 2015.

Освен това, шоуто за 2015 ще премине към формат на работна седмица, „за да отговори по-добре на променящите се потребности на посетителите“. В резултат събитието ще се проведе на 18-22 май, от понеделник до петък.

 

Fespa

 


„Всичко, което правим е, за да отговорим на нуждите на пазара и ако просто решим, че ще е същото като предишните години без да се консултираме с доставчиците и посетителите, няма да сме толкова успешни, колкото сме,“ каза изпълнителният директор на Fespa Neil Felton. Изложението през 2015 потенциално ще заеме почти 60 000 кв. м., което ще го направи най-голямото изложение Fespa досега.

По отношение на Fespa Digital 2014, която ще се проведе на 20-23 май в Мюнхен, Felton коментира, че изложението вече е на път да стане най-голямото дигитално събитие досега. „Fespa Digital през май се развива изключително добре. Вече потвърдихме, че ще е с 2000 кв. м. по-голяма от най-голямото ни цифрово събитие – всичко изглежда изключително добре,” коментира той.

Източник: fespa.com
Текста написа: Мартин Новев print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама