ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FFEI добави нови възможности с първото сериозно обновяване на RealPro Toolkit

FFEI добави нови възможности с първото сериозно обновяване на RealPro Toolkit

Вторник, 21 Октомври 2014 ( прочетена 1369 пъти)


Компанията представи нова версия на модулната си колекция от плъгини за дизайн и производство за Adobe Illustrator.

RealPro Toolkit

 

Новата версия включва 120 нови функции, разработени на базата на обратната връзка от клиенти след представянето на продукта в началото на миналата година. Сред тях е нов инструмент за създаване на контури за щанцоване директно в работния файл.

Управителя на FFEI Andy Cook коментира: „Това ви позволява да създадете CAD чертежи за щанците директно от изображението, без да ви се налага да ги правите ръчно. На практика избирате определен обект – например кръг, който е фон за етикета ви и и след това създавате инструмента си за щанцоване от него. Можете да го модифицирате леко, защото този контур никога няма да е точно там, където искате да режете, но това става много лесно, директно в работната среда на Illustrator.

Друга нова функция е редактирането на цветовете с помощта на криви, както в растерни, така и във векторни проекти, за което Cook казва, че е особено ценно при печат на фолио и други лъскави материали. „Проблемът, когато печатате CMYK върху метално фолио е, че той изглежда метален, освен, ако не сложите бяла подложка под него и е трудно да прецените как ще изглежда резултатът, преди да го отпечатате,“ каза той.

„RealPro Toolkit ви позволява да изсветлите или потъмните изображението, за да компенсирате ефектът на фолиото като просто влачите крива. Така можете да пуснете проба на материала ида нанесете корекции преди да отпечатате тираж.“

Новост е и FX модула за премахване на бендинга и други артефакти при печат на плътни фонове. Cook каза, че цялостната идея на подобрениета е „намаляване на броя ръчни намеси във файловете за печат“, както и улесняване и ускоряване на всички нужни интервенции.

Източник: EFEI
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама