ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet FFEI и Xaar ще си сътрудничат за Printbar

FFEI и Xaar ще си сътрудничат за Printbar

Четвъртък, 25 Май 2017 ( прочетена 1175 пъти)


Xaar влезе в сътрудничество с производителя на оборудване за печат FFEI, за да подпомогне излизането на пазара на Xaar Print Bar, включително за използване в системи на други производители (OEM).

FFEI и Xaar

 

Xaar Print Bar е гъвкава високопроизводителна мастиленоструйна система, която може да бъде интегрирана в широка гама аналогови и цифрови печатни машини и довършителни решения и да добави към тях възможност за дигитален печат с едно преминаване. Тя използва глави от семейството Xaar 1002 с TF технология и може да използва широка гама мастила, включително допълнителни цветове, защитни лакове, обемни частични лакове, бяло с висока плътност и лепила за студено фолио.

„Работим с Xaar от самото начало на разработката на Print Bar и сега за нас е удоволствие да сме част от продажбите и дистрибуцията на системата,“ коментира Andy Cook, управител на FFEI. „Искаме да помогнем на производителите да осигурят хибридни цифрови решения за печат за пазара на етикети и опаковки с иновативни инкджет решения като Graphium, а сега и Print Bar”.

Alan Mutch, продуктов мениджър на Xaar, допълни „След представянето на Xaar Print Bar получихме отлична реакция от пазара. Това е продукт, който наистина добавя стойност за производителите на етикети и може да удължи живота на съществуващата аналогова техника, като едновременно с това спести значителни разходи и време, свързани с аналоговите методи на производство. Видяхме сериозен интерес в индустрията от производители на машини за печат от рола на рола, които искат да предложат на клиентите си възможност да добавят дигитална функционалност към оборудването си. Така те могат да получат повече гъвкавост, възможности за печат и креативност, които могат да предложат на клиентите си. Сътрудничеството с FFEI гарантира, че те ще получат точно това.”

Потребителите на Xaar Print Bar могат да избират сред главите от гамата Xaar 1002 (GS6, GS12 или GS40 в зависимост от приложенията). Системата за подаване на мастило и цялостните възможности за управление на печата и работния процес осигуряват тотален контрол върху печата. Xaar Print Bar предлага ширина на печат от 140 mm до 560 mm и печата със скорост до 75 m/min. Тя поддържа широка гама UV мастила от няколко одобрени партньора.

Източник: xaar.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама