ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fiery DesignPro – инструменти за дизайн на мода и текстил

Fiery DesignPro – инструменти за дизайн на мода и текстил

Понеделник, 29 Октомври 2018 ( прочетена 521 пъти)


Решението на Efi се състои от лесни за употреба плъгини за Adobe приложенията. Те се предлагат с абонаментен план и „правят дизайна ефективен, бърз точен и по-креативен“.

Fiery DesignPro

 

Версия 4 на Fiery DesignPro съдържа нови и обновени инструменти. За разлика от други приложения с подобна функционалност, Fiery DesignPro премахва потребността от използване на индексирани цветове и запазва възможно най-голямата гама цветове в дизайна. Той създава и плавни преливки, които осигуряват повече дълбочина и осигуряват оптимални резултати по отношение на цветовете, особено за дигитално отпечатан текстил.

Новата версия на този набор дава по-големи възможности за създаване на цялостни проекти в софтуера за дизайн на Adobe. Новите решения са включени в EFI Optitex 2D и 3D CAD програмите, индустриалната инкджет технология EFI Reggiani и контролера Fiery proServer digital front end (DFE), заедни те формират цялостното решение EFI Textile Eco-System.

 

Новите инструменти Fiery DesignPro RSe, представени във версия 4 включват плъгини за Adobe Photoshop, които значително намаляват времето и усилията, необходими за създаване на мултиканални сепарации, максимално използване на цветовата гама и създаване на повтарящи се мотиви директно във Photoshop. Добавена е и „Print to Fiery" функция, която изпраща дизайните директно за производство през EFI Fiery proServer DFE.

Дори за сложни дизайни, софтуерът предлага мощни, лесни за употреба инструменти, които не изискват специални умения. Photoshop и Fiery DesignPro са интегрирани така, че дизайнерите могат с лекота да превключват между различните набори инструменти. Потребителите получават достъп до значително разширени опции за дизайн с възможността да създадат размножения на пълноцветни дизайни и да виждат едновременно създадения мотив и единичния дизайн, докато работят.

След този процес, дизайнерите могат да разделят цветовете в мултиканален проект за лесно променяне на цветовете, като запазят повече дълбочина в дизайна. Тези функции заместват операции, които изискват много труд и изискват работа в различни приложения.

„Дигиталният печат върху текстил изисква от потребителите да създават зашеметяващи дизайни, които включват плавни преливки и сложни обекти, които се печатат един върху друг, което не винаги е лесно за постигане в аналоговия свят, каза Toby Weiss, старши вицепрезидент на EFI Fiery. „Този пълен набор от инструменти за дизайн е единственото решение за текстил на пазара, което работи директно с продуктите на Adobe, без да се налага да стартирате друг софтуер. В резултата, дизайнерите получават повече възможности да стимулират креативността си, докато работят в средата на Adobe с интегрирани инструменти.“

Източник: efi.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама