ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fiery FS300 - ново поколение контролер от EFI

Fiery FS300 - ново поколение контролер от EFI

Петък, 15 Септември 2017 ( прочетена 938 пъти)


Новата технология EFI Fiery FS300 Pro е изградена за управление на листови дигитални машини, високоскоростни ролни преси, системи за печат на картон и велпапе. Тя включва нови функционалности в областта на цвета, производителността, лесната употреба и интеграцията.

 

Fiery FS300

 

Новият контролер има значителни подобрения в софтуера за управление на поръчките, EFI Fiery Command WorkStation 6. Новият усъвършенстван интерфейс е изчистен, модерен и лесен за употреба. Подобренията на производителността на версия 6 включват възможност за управление на различни машини в производството като свързва управлявани от Fiery листови, високоскоростни инкджет машини и широкоформатни принтери.

Новите инструменти за търсене осигуряват по-бързи начини за управление на поръчките, а подредбата им може да бъде променяна спрямо определени критерии, например материала за печат, за да помогне за задаването на приоритети в производството.

По-висока производителност с Fiery Command WorkStation
Освен това, версия 6 включва възможност за по-бързо и постоянно повторно отпечатване на поръчката с помощта на запазена растерна информация за вече отпечатаните поръчки. Тестовият потребител, базираната в Ню Делхи Printers Pvt. Ltd., са докладвали, че подобренията на Fiery Command WorkStation са довели до увеличаване на производителността.

„С преминаването към Fiery Command WorkStation с новия гъвкав графичен интерфейс, операторите могат да откриват с лекота функциите, от които се нуждаят и това е увеличи производителността на Avantika с 15%,“ коментира директорът на Avantika Printers Himanshu Pandey.

По-лесни електронни монтажи
Fiery Command WorkStation 6 поддържа и нови версии на EFI Fiery Impose, Compose и JobMaster, които според компанията позволява на потребителите да създават продукти с висока добавена стойност с по-голяма печалба, за по-малко време и с по-малко цъкане с мишката. Според EFI електронните монтажи също стават по-лесно и потребителите по-лесно могат да създават шаблони за комбинирани монтажи, за да автоматизира създаването на монтажи.

Източник: пресинформация на EFI
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама