ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Фирма РАЙС се присъедини към партньорската мрежа на Xerox България

Фирма РАЙС се присъедини към партньорската мрежа на Xerox България

Четвъртък, 11 Октомври 2012 ( прочетена 1559 пъти)


От началото на октомври Райс ЕООД стана част от партньорската общност на Xerox България. Новото партньорство ще помогне на Xerox да утвърди позициите си в страната и да направи по-достъпни своите продукти и услуги за частни лица, както и за малкия и среден бизнес.

Райс разполага с 6 офиса в България в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Хасково и Шумен. В тях компанията продава и осигурява  сервизно обслужване на офис техника от среден и висок клас, в това число мултифункционални устройства, копирни машини, принтери, професионални скенери, презентационна и компютърна техника.

„Партньорството със световен лидер като Xerox ще обогати нашата продуктова гама с иновативни устройства за печат. По този начин ние ще  отговорим на нуждите на нашите клиенти с по-гъвкави високотехнологични решения, което ще ни помогне да бъдем ценен партньор“, коментира Мария Павлова, управител на Райс.

„Xerox винаги е бил съсредоточен върху доставянето на иновативни продукти, които решават проблеми в бизнеса“, каза Юлиан Григоров, Оперативен директор на Xerox CDG. „Всяко ново партньорство е от голямо значение за Xerox. Радваме се, че с Райс ще можем да си сътрудничим за постигането на нашата обща цел - да предложим възможно най-добрите решения за печат на нашите клиенти”.

Източник: www.xerox.bgprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама