ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Fujifilm показа версия 5.5 на XMF, която е базирана на Adobe Mercury

Fujifilm показа версия 5.5 на XMF, която е базирана на Adobe Mercury

Вторник, 10 Септември 2013 ( прочетена 1336 пъти)


Последната версия на решението за управление на работен процес XMF според производителя е най-важното обновяване от години насам.

 

fujifilm

 

„Имаше няколко по-значими версии XMF след като го представихме, но това вероятно е най-голямата технологична стъпка от три или четири години насам“, коментира мениджърът на решенията за работен процес на Fujifilm Europe ESBU John Davies. XMF 5.5 използва новата RIP технология на Adobe Mercury, която е част от най-новия Adobe PDF Print Engine (APPE 3). От Fuji казаха, че са работили в близко сътрудничество с Adobe по интеграцията на архитектурата Mercury в XMF 5.5.

 

Сред основните нововъведения в XMF 5.5 са подобрени възможности за работа с персонализирана информация и увеличаване на производителността при работа с цифровите мастиленоструйни преси Fuji Jet Press 720 и 540W. Според Davies, при представянето на XMF през 2007 като първото решение, базирано на APPE, той е поставил начало на нова епоха в цифровите решения за управление на работния процес.

 

„Най-новите цифрови печатни технологии, предимно ролните, създадоха изцяло ново измерение на производителността, скоростта и обработката на данни. Новата архитектура Adobe Mercury RIP позволява на XMF да се адаптира автоматично към задачите в момента."

 

Той допълни, че XMF 5.5 осигурява „огромна изчислителна мощ“ за „стандартен“ печат, но с възможностите на Mercury за едновременна обработка и динамично балансиране на натоварването версия 5.5 има възможност да се справи с печат на променлива информация с големи количества данни. Най-новата версия включва и нова база данни, потребителите могат да задават приоритет на поръчките. Това позволява на RIP-а автоматично да пренасочва изчислителните си възможности към по-спешните поръчки, докато другите се обработват с по-нисък приоритет.

 

Източник: www.printweek.com

 

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама