ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Гъвкавостта на Müller Martini дава резултати на drupa

Гъвкавостта на Müller Martini дава резултати на drupa

Вторник, 15 Май 2012 ( прочетена 1845 пъти)


Müller Martini са постигнали успех в продажбите си на drupa благодарение на акцента си върху гъвкавите решения, които са подходящи както за офсет, така и за дигитален печат.

Компанията представи две основни нововъведения на изложението. Едното от тях е машината за производство на книги Alegro, която е подходяща и за цифров печат. Тя се продава изключително добре. Подписани са сделки с потребители от Австрия,Великобритания, Ирландия и Латвия, като има и потенциални купувачи и от други държави.

Другата световна премиера на Müller Martini, която се състоя на drupa, беше на системата за влагане на рекламни материали в издания FlexLiner, която също предизвика значителен интерес. Първата такава машина беше продадена на германска компания SKN.

Производството на книги се радва на особен интерес, каза изпълнителният директор Bruno Müller. „На тази drupa има голям интерес към книгите. Това се дължи на факта, че пазара на книги се развива много добре и хората се интересуват от машините ни.“ Компанията е подсигурила две продажби на новата система за подвързване на книги за цифров печат Pantera и две продажби на новата система за производство на брошури с телчета Primera C130.

Müller добави, че има продажби на различни машини от гамата на компанията. Представянето на новите продукти и демонстрацията на щанда е генерирало голяма „инерция на продажбите“ за цялото портфолио на компанията. Компанията е сключила и договори за продажба на ролната преса VSOP, както и на решения за довършване на книги с твърди подвързии, отпечатaни чрез цифров печат.

„Ключът към успеха ни е гъвкавостта, с която осигуряваме решения, подходящи за къси и дълги тиражи, както офсетови, така и дигитални и подходът ни, който осигурява цялостни решения с възможност за бързо превключване между поръчките и автоматизация“, добави Bruno Müller.

Müller Martini Alegro
На снимката: Müller Martini Alegro

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама