ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet GED Insights с Enfocus

GED Insights с Enfocus

Сряда, 23 Май 2018 ( прочетена 746 пъти)


На 31.05 9:00 - 12:30 в офиса на ГЕД в София ще бъдат демонстрирани подробно функции и приложения на софтуерните решения: Switch, PitStop Pro и PDF Review на Enfocus.

GED Insights c Enfocus се провежда за втора поредна година поради големия интерес към продуктите и новите версии, които компанията пусна на пазара през 2018 година.

 

GED Insights с Enfocus


Какво представлява GED Insights?
За тези от вас, които все още не са запознати с формата, GED Insights са поредица от информационни събития, насочени към печатната индустрия. Те представят иновации в дизайна и предпечата, чрез продуктови демонстрации. Под формата на презентации екипът споделя ноу-хау, както и най-интересните новости, от сферата в бизнеса.

Събитието е подходящо за Предпечатни отдели; Дизайнери; Брандове с in-house дизайн; Различни по вид печатници - дигитални, широкоформатни и др. На него за пръв път ще бъдат демонстрирани най-новите версии на PitStop и на Switch за 2018 година.

 

GED Insights с EnfocusТрите продукта на фокус в това издание на GED Insights са:
Switch- Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повторяеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.
PitStop Pro - Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри.
PDF Review- Гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър.

 

Как да се регистрирам?
Както проведените досега събития, това издание на форматa GED Insights също е безплатно. Единственото, което желаещите трябва да направят за да присъстват, е да попълнят предварително регистрационната форма на сайта на организаторите. Заявете присъствие сега, като използвате формата за регистрация.

Разберете повече за GED Insights с Enfocus и следете и материалите, които ГЕД публикува на Facebook страницата на събитието. Ако желаете първи да научавате за бъдещите събития и инициативи на ГЕД можете също да се абонирате за техния бюлетин.

Място за провеждане на GED Insights c Enfocus: офиса на ГЕД в Софияprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама