ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Графтек ООД е представител на TojanLabel и Grafisk Maskinfabrik (GM)

Графтек ООД е представител на TojanLabel и Grafisk Maskinfabrik (GM)

Вторник, 18 Октомври 2016 ( прочетена 2528 пъти)


Компанията е официален представител за България на двете фирми от Дания, които са сред водещите на пазара на дигитален печат и довършване на етикети на ролка.

TrojanLabel е иновативна датска компания, която само за няколко години покори върхове в дигиталния печат на етикети на ролка с повече от 100 продадени машини само от флагманската си серия Trojan2 само през 2016 г.

Компанията оперира по целия свят, като работи чрез добре развита мрежа от надеждни партньори, сред които се нарежда и Графтек ООД.


Grafisk Maskinfabrik (GM) е сред водещите производители на оборудване за облагородяване и довършителни операции на ролни етикети, с повече от 40 години опит в инженеринга, производството, доставка и сервиз по целия свят.

От тази година TojanLabel и Grafisk Maskinfabrik (GM) разработиха цялостно решение за производство на етикети, като впрегнаха своите усилия в изключително амбициозния проект Trojan3+DC330 MINI. Решението дава възможност за отпечатване, облагородяване (SPOT цвят, УВ лак, ламинат и др.), както и довършване на етикетната продукция, на една единствена машина. Това спестява време и усилия, както и намаляване на брака при настройка и преминаване от една поръчка на друга.

Trojan3 се предлага и като самостоятелно решение, което може да се монтира на вече съществуващи производствени линии и по този начин да даде неограничени възможности да отпечатване на къси или персонализирани тиражи. Например на вашата флексопечатна машина за етикети.
Освен това Trojan3 се предлага и в разновидност, с която е възможно отпечатването на готови кашони, кутии за пица, хартиени торби и каквото още ви хрумне!

Графтек ООД може да предложи на своите клиенти компетентна консултация, по отношение на избора на правилното решение за печат на етикети, доставка и инсталация на оборудването, както и гаранционно и следгаранционно обслужване. Не на последно място доставка на материали и консумативи.

За повече информация, моля обърнете се към нас:
Иван Иванов
0882447006
office@labelstech.com
www.labelstech.com

Профил в Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама