ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Heidelberg планира да навлезе на цифровия пазар

Heidelberg планира да навлезе на цифровия пазар

Сряда, 10 Март 2010 ( прочетена 1775 пъти)


Heidelberg потвърдиха, че преговарят с потенциални партньори, които ще им позволят да предложат цифрови преси в 170 страни. Очаква се сделката да се осъществи до края на годината.


"Искмаме да предлагаме машини, поддръжка и консумативи, в момента преговаряме с няколко потенциални партньори, които имат атрактивна продуктова гама и се интересуват от сътрудничество с Heidelberg" каза изпълнителният директор Bernhard Schreier. "Дискусиите са в ход и искаме да вземем решение до края на годината”.

"Връзката ще засяга продажбите, сервизът и обслужващите звена и ще донесе много предимства и изгода на съюза.Имаме нужда само от подходящото продуктово портфолио”, допълни той. Партньорът може да не е само един, целта на Heidelberg е да предлага както мастиленоструйни, така и тонерни технологии на клиентите си.

"Трябва да открием кое съчетание е подходящо за клиентите ни" добави Schreier. Производителят ще се съсредуточи върху предлагане на пълна продуктова гама от цифрови преси, не само машини от високия клас. Водещ критерий за избор е високото качество на печат.

"Мнозинството от клиентите ни, около 60-70%, вече са в цифровия сектор, но машините им са различни - от малки Konica Minolta до iGen или HP Indigo, или машини от по-висок клас. Но преобладаващата част от тях се интересуват от ниския клас машини.”, каза Schreier. "Ключовият елемент е, че цифровите преси ще произвждат добавена стойност, благодарение на Heidelberg през нашия работен процес, сервизи и технологии”.

Heidelberg

Източник: www.printweek.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама