ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP Indigo 7500 - офсетово качество за по-големи тиражи

HP Indigo 7500 - офсетово качество за по-големи тиражи

Сряда, 26 Май 2010 ( прочетена 2070 пъти)


Новата цифрова преса на HP предлага по-високо ниво на автоматизация и повишена производителност за печат на по-големи тиражи. Машината претендира за офсетово качество на печат.

Цифровата преса 7500 е създадена на основата на доказано успешното Indigo 7000. Според компанията 7500 е най-усъвършенстваната в технологично отношение и подходяща за най- големи тиражи листова цифрова преса на пазара. Машината е преминала успешни предварителни тестове в осем печатници в Европа и Америка. По време на тримесечните тестове са отпечатани 15 милиона копия.

Alon Bar-Shany, вицепрезидент на HP Indigoказа: “Новата ни преса  Indigo 7500 отговаря на тенденцията на пазара за по-висока производителност и печат на по-дълги тиражи. Тя предлага ниски разходи за обслужване, съчетани с безпрецедентна гама бизнес възможности за доставчиците на печатни услуги. Нововъведенията гарантират, че тя осигурява отлично качество на печат, максимална продуктивност и увеличена гъвкавост.”

Скоростта на печат на пресата е до 120 пълноцветни страници A4 в минута, за едноцветен или двуцветен печат скоростта достига до 240 страници в минута. Машината е оборудвана със системата Vision System, която осигурява автоматична калибрация без участието на оператор и точна диагностика, с цел избягване на грешки, които отнемат време и водят до загуби. Допълнителният модул Universal Finishing Interface цели автоматизация на целия производствен процес и може да се интегрира с различни довършителни процеси.

Според производителя, с помощта на мастилата HP Electroink, машината конкурира качеството на конвенционалния печат. Indigo 7500 включва система за автоматично презареждане на мастилата. HP Indigo предлага четири, шест или седемцветен печат, като допълнителните цветове могат да се избират или смесват с помощта на HP Indichrome Ink Mixing System. Така пресата може да симулира до 97% от цветовете по Pantone.На снимката: HP Indigo 7500

Източник: www.printingtalk.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама