ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP обявиха, че предлагат най-оптимизирания за съвместна работа широкоформатен принтер в света

HP обявиха, че предлагат най-оптимизирания за съвместна работа широкоформатен принтер в света

Четвъртък, 23 Септември 2010 ( прочетена 1639 пъти)


Мултифункционалното устройство позволява на всеки от членовете на дизайнерския екип да отпечатва голямоформатни копия на проектите си чрез мрежов интерфейс по всяко време.

“Представяме ви не само принтер, а инструмент, който ще промени процесът на създаване на дизайн”, каза Christopher Morgan, вицепрезидент на HP. “С платформата HP ePrint, подобрена за нуждите на техническия пазар, професионалистите в областта на дизайна могат да се съсредоточат върху изграждането и изпълнението на идеите си, вместо да управляват тромавите процеси по оформлението и печата”

HP Designjet T2300 eMFP  е създаден, за да улесни работата на средни и големи фирми, в областта на архитектурата, инженерните решения и строителството. Широкоформатното мултифункционално устройство позволява на потребителите лесно да сканират документи и да ги качват в интернет и да печатат навсякъде, където е нужно – от срещи на екипът, който работи по проекта в централния офис до представяния на клиенти и дори до мястото на строежа.

HP Designjet T2300 eMFP има две едновременно заредени рула с материал и функции за копиране и сканиране, които могат да работят едновременно. Машината е създадена, за да повиши производителността при всяка от изброените ситуации като възпроизвежда няколко проекта едновременно.

Новата платформа на HP ePrint & Share опростява процесът по отпечатване на технически чертежи. HP ePrint & Share осигурява на архитектите лесен достъп до плановете им, възможност за настройка на разположението им върху страниците и бързо създаване на файлове за печат. Потребителите могат и да качват файлове в мрежата с едно кликане с мишката по време на печата за лесен и бърз обмен на информация с отдалечените екипи, които работят по проекта.Източник: hp.com

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама