ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP представи базовата инкджет система PageWide T235 HD

HP представи базовата инкджет система PageWide T235 HD

Сряда, 8 Март 2017 ( прочетена 1058 пъти)


Новата HP PageWide T235 HD е базова мастиленоструйна ролна машина с непрекъснато подаване на мастило, която предлага „най-икономичния път към висококачествен дигитален печат с висока производителност за рекламни материали,“ казват от компанията.

PageWide T235 HD

 

T235 HD, която е част от сериите T200 HD е платформа с ниски разходи за експлоатация за печат на издания, директна поща и рекламни материали. Тя има опция за надстройване до HP PageWide T240 HD за увеличаване на производителността. „С представянето на HP PageWide T235 HD, е по-лесно за повече доставчици на печатни услуги да извършат трансформация от аналогов към дигитален производствен процес,“ каза Eric Wiesner, генерален мениджър на индустриалната дивизия HP PageWide. „Докато HP PageWide платформата достигна крайъгълния камък от 210 милиарда страници, отпечатани от клиентите, новата машина допълнително подсилва приемането от пазара на термалната мастиленоструйна технология на HP.”

HP (High Definition Nozzle Architecture)

С помощта на технологията на HP High Definition Nozzle Architecture (HDNA, архитектура на дюзите с висока резолюция) с хардуерна разделителна способност от 2400 дюзи на инч системата за двустранен печат HP PageWide Web Press T235 HD печата със скорост 122 метра в минута във високопроизводителен режим. Машината може да печата и във висококачествен режим, с две преминавания, седем нива на полутонове на цвят и по-фини елементи на печат със скорост от 61 метра в минута. Това осигурява по-добро възпроизвеждане на тоновете на човешката кожа, преливки и плътни фонове.

„Високопроизводителните решения на HP PageWide позволяват на печатниците да произвеждат продукция с по-висока добавена стойност – персонализирани тиражи с голям обем и качеството на цветовъзпроизвеждане, което изискват големите марки,“ добавя Wiesner. „Пресата позволява изгоден, уместен и таргетиран печат, който въвлича клиентите по по-креативни начини.“
Новата машина беше показана на Hunkeler Innovation Days в Люцерн, Швейцария.

Източник: graphicartsmag.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама