ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP представиха първи по рода си широкоформатен принтер Designjet Z5400

HP представиха първи по рода си широкоформатен принтер Designjet Z5400

Понеделник, 23 Септември 2013 ( прочетена 1664 пъти)


Новата машина е първата в индустрията, която работи с две ролки. Тя е насочена към копирните студия.

Designjet Z5400
Designjet Z5400 цели да даде възможност на копирните студия възможност да увеличат предложенията си без да правят големи инвестиции. Устройството с ширина на печат 1,11 метра е подходящо за широкоформатен печат с високо качество на продукти като плакати, картини, снимки, реклами със задно осветление, рекламни пана за вътрешна употреба, реклами за търговски обекти, чертежи и карти.

Машината се зарежда с две ролки материал за печат. Превключването между тях става автоматично. Принтерът може да печата и върху хартия на листове. Според производителя това увеличава производителността като намалява времето за смяна на медиите за печат и подготовка на следващата поръчка.

Устройството може да печата с до 53 кв. м. в час и използва шест фотомастила на HP Photo, които включват три нюанса на черното. Печатът на цветни и черно-бели изображения е с разделителна способност 2400x1200dpi. Вградената Multi-Dimensional Smart Drop Placement технология на HP засича и коригира позиционирането на капката, за да увеличи ефективността и намали загубите.

Designjet Z5400 е свързан с интернет. Това осигурява автоматично обновяване на софтуера, печат от USB памет и имейл. Софтуерното решение на HP Instant Printing позволява на потребителите да преглеждат, режат и печатат PDF, Postscript, Tiff, Jpeg и HP-GL/2 файлове.

Маркетинг мениджърът на HP Designjet Colin Easton каза, че възможността машината да се зарежда с две ролки ще бъдат изключително полезни за потребителите. „От гледна точка на копирните студия, това е изключително полезно, защото те постоянно преминават от един материал към друг, примерно от гланцова хартия към PVC.”, каза той. „Също така възможността клиентите да донесат USB памет с проекта си и той да се отпечата директно от нея наистина прави работата по-лесна.“

Източник: hp.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама