ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP революционизира портфолиото за дигитален печат на Quantum Group с машини Indigo

HP революционизира портфолиото за дигитален печат на Quantum Group с машини Indigo

Вторник, 26 Януари 2016 ( прочетена 1066 пъти)


Първата инвестиция в HP Indigo на компанията й осигурява нужната производителност за най-натоварения сезон.

HP Indigo

 

Quantum Group подмени паркът си за цифров печат с цифрови преси HP Indigo. Новите машини са две HP Indigo 10000 и три HP Indigo 7800, чиято задача е да намалят времето за изпълнение на поръчките, да подобрят качеството и да осигурят на клиентите повече потенциални приложения на печатните материали.

„Технологията за дигитален печат на HP Indigo ни позволи драматично да увеличим времето, в което машините са в готовност, да произвеждаме по-бързо и да работим в синхрон с клиентите си, като им осигурим по-високо качество на печат, повишени темпове на растеж и по-висока възвръщаемост на инвестициите,“ каза Bill White, изпълнителен директор на Quantum Group.

В рамките на един месец употреба две HP Indigo 7800 са генерирали над 2 милиона клика всяка. Quantum Group са очаровани от качеството на печат и производителността, че са поръчали трета HP Indigo 7800 и две B2 преси HP Indigo 10000.

„Опитът на Quantum Group е доказателство за силата на продуктовата гама HP Indigo, ясна демонстрация как клиентите използват водещата ни технология, за да преоткрият и развият бизнеса си с HP. Заедно, ние тласкаме индустрията напред,“ каза Alon Bar-Shany, генерален мениджър на HP Indigo. С цифровите преси с B2 формат HP Indigo 10000 и HP Indigo 7800, Quantum Group може да предложи широката си гама интегрирани решение, включително листов печат, скрепване и довършителни работи.

С възможностите си за печат с до 4600 цветни листа в час в режим с повишена производителност (CMY), HP Indigo 10000 предлага поне два и половина пъти по-висока производителност, от която и да е листова цифрова печатна машина на пазара, като наред с това е подходяща за производство на практически всички видове рекламни материали.

С машините HP Indigo 7800, Quantum Group осигурява на клиентите си възможности за производство на материали с висока добавена стойност, с различни ефекти, както и точно и постоянно възпроизвеждане на цветовете, включително на различните преси.

Източник: пресинформация на HP

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама