ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP ще представи PrintOS на Drupa

HP ще представи PrintOS на Drupa

Петък, 11 Март 2016 ( прочетена 1113 пъти)


PrintOS е цялостно облачно решение за управление на работен процес от HP.

HP ще представи PrintOS на Drupa

 

„В създаването на PrintOS са заложени три цели: максимизиране на производителността на оборудването, опростяване на производството и улесняване на въвеждането на иновации, на сътрудничеството и растежа,“ каза бизнес директора на графичната дивизия на HP Simon Lewis.

„Имаше голяма промяна в технологията на печат през последните двадесет години, но не и в начина, по който печатниците управляват дейността си,“ допълни Lewis. „Това значи, че те отделят толкова много време за решаване на проблеми, че не им остава възможност да развият бизнеса си и да преоткрият себе си.“

Облачното решение ще е достъпно за всеки потребител на HP с действащ сервизен договор. Целевата аудитория включва потребителите на Indigo, PageWide, както и на широкоформатните системи Latex и Scitex. Всеки потребител на тези системи може да получи безплатен PrintOS акаунт с неограничен брой потребители. “Целта на това е да донесем успех на клиентите си, не да изградим голям бизнес, базиран на облачни услуги,” добави Lewis.

Първоначално системата ще поддържа само продукти на HP, но компанията планира да я отвори за други цифрови и аналогови устройства и да публикува API, за да позволи интеграция с други решения. Първите продукти на други компании, които ще бъдат поддържани са системата за управление на кампании Pageflex Pando и web to print решението Pressero Aleyant (което за Европа е собственост на Fujifilm).

Системата може да бъде подобрена чрез добавяне на допълнителни приложения за специфични цели. Първите две са Box и Siteflow, които са решение за проследяване на поръчките и система за управление на предпечатния процес. И двете приложения са базирани на OneFlow. HP обещават да предлагат поне десет приложения до Drupa.
Полевите тестове на PrintOS са започнали през миналото лято и са проведени в 40 производствени бази, които разполагат с общо сто печатни машини.

Източник: paperandprint.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама