ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP стартира бета програмата SmartStream D4D

HP стартира бета програмата SmartStream D4D

Сряда, 15 Ноември 2017 ( прочетена 961 пъти)


Програмата е набор от опции за "лек" дизайн.

HP SmartStream D4D е опростена версия на HP SmartStream Designer за Adobe Illustrator CC2018, който е комерсиален софтуер в пълен мащаб, който вече се използва от собствениците на цифрови печатни машини на HP. SmartStream D4D позволява на дизайнерите да създадат до 20 варианта на всеки дизайн и ефективно да имат по-креативен контрол на процеса.

По време на тримесечния пилотен старт, който започна на 6 ноември, до 500 дизайнери могат да се регистрират, за да поискат да се присъединят към бета програмата, а 15 супер потребители ще бъдат избрани да предоставят обратна информация.

 


На партито за стартирането на HP SmartStream D4D на 2 ноември в Лондон, от Yarza Twins показаха използването на софтуера за създаване на индивидуализирани дизайни за Smirnoff, с кратката бета програма.

 

 

"Всеки един е същ. Всеки е различен". Yarza Twins е арт и дизайнерско студио, базирано в Лондон. Вдъхновени от класическата марка Smirnoff No. 21, Yarza Twins проектират 21 символа, заедно с 21 шапки и 21 тела. Тези дизайнерски елементи се "разбъркват", като се използва HP SmartStream D4D, така че всеки резултат от дизайна е напълно уникален.

 

 

Компонентът HP Mosaic на софтуера е използван и за да се създаде един единствен дизайн, който отдава почит на известния силует на веждa на етикета Smirnoff и го адаптира чрез мащабиране, въртене, смяна на цветовете, за да създаде безкрайни уникални, привлекателни резултати. Тези уникални дизайни са използвани в широк спектър от печатни технологии на HP, за да се произведат продукти като свиваеми ръкави за бутилки, етикети за бутилки, картонени кутии, дисплеи, плакати, тапети и тениски. Те са създадени изключително за стартовото събитие, а не за търговски цели.

 


Nancy Janes, ръководител на марковите иновации в HP, каза: "Дигиталният печат има способността да направи опаковките и печата по-гъвкави и безгранични, но досега съществуваше пропаст между концепцията и създаването. С HP SmartStream D4D дизайнерите могат за пръв път да си играят с мощния софтуер, използван за създаването на някои от най-запомнящите се и удачни опаковъчни кампании на световните марки. Искаме да се обърнем към онези дизайнери, които искат да бъдат част от бъдещето на дигитално отпечатаните дизайни, да се запишат за тази бета програма.”

Източник: SmartStreamD4D
Текста написа: Мария Шабанска print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на четвъртинка формат офсетова м...
гр. София
фирма ДотБрейн

Графичен дизайнер
гр. София
фирма Аксон България АД

Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама