ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet HP стартираха онлайн услуга за печат

HP стартираха онлайн услуга за печат

Понеделник, 11 Януари 2010 ( прочетена 2025 пъти)


HP стартираха мрежата PSP (Print Service Provider), онлайн услуга, която позволява на потребителите на печатни услуги да намират изпълнители на поръчките си близо до себе си.

С помощта на PSP потребителите могат да откриват изпълнители на поръчките си за визитни картички, професионални фотокниги, материали за външна реклама, отпечатъци с изложбено качество, брандиране на автомобили, билборди, етикети, опаковки и други.

Достъпът до мрежата става на www.hp.com/go/pspnetwork или през порталът HP Graphic Arts. Системата е разработена за употреба от специалисти в областта на графичния дизайн и рекламата в Европа, Близкия изток и Африка. Целта й е да помогне на потребителите да намерят място за изпълнение на поръчките си за цифров печат.

Приложението е лесно за употреба и не изисква регистрация, достатъчно е да посочите държава и тип на изделието, което желаете да отпечатате. България също присъства в списъка на страните, в които можете да търсите и има достатъчен брой резултати. Има възможност за добавяне на град и пощенски код за по-точен резултат. При търсене в категорията “Книги и ръководства”, държава България, град София, приложението връща 7 резултата.

Потребителите получават списък от доставчици на печатни услуги и името на компанията, града, пощенския код, списък с предлаганите услуги и връзка към интернет страницата на компанията.

pspnetwork

Източник: www.hp.com

Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама