ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet iPrint Pure 3D - нов материал за триизмерен печат

iPrint Pure 3D - нов материал за триизмерен печат

Петък, 15 Април 2011 ( прочетена 1861 пъти)


Търговците на хартия Antalis McNaughton пуснаха в продажба iPrint Pure 3D, полипропиленов материал с дебелина 500 микрона, предназначен за възпроизвеждане на триизмерни изображения.iPrint Pure 3D

Върху материала може да се печата с мастиленоструйна технология с UV сушене, печатната технология на HP Indigo, ситопечат, сух офсет, цифров офсет, топъл печат. Също така, медията може да се реже, бигова, лепи и да се използва в други довършителни процеси. Според Antalis McNaughton, iPrint Pure 3D е подходящ за печат на изделия, които трябва да привличат вниманието, като табели, знаци, плакати, както и продукти с по-малки размери. Материалът има структура, наподобяваща пчелна пита и съдържа лещи, чието разположение създава усещане за дълбочина. Това позволява да видите 3D ефекта, независимо от какъв ъгъл гледате отпечатъка.

Chris Green, маркетинг мениджър в Antalis McNaughton, коментира: „Триизмерният печат може да създаде илюзия за дълбочина, която помага за привличане на клиентите. Това работи особено добре в точките на продажба – критична зона за вземане на решения, където привличането на вниманието на потребителите е решаващо. Затова вярваме, че iPrint Pure 3D ще накара дизайнерите, специалистите по реклама и собствениците да преосмислят начина, по който да използват 3D визуални ефекти в ценово ефективни маркетингови кампании.”

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговски сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама