ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ID2Office превръща файлове от InDesign в такива за Microsoft Office

ID2Office превръща файлове от InDesign в такива за Microsoft Office

Понеделник, 31 Януари 2011 ( прочетена 2168 пъти)


Приложението на Recosoft Corporation превръща документи от InDesign във файлове за Microsoft Word или PowerPoint, като запазва изгледа им.

ID2Office преобразува текста, шрифтовете и стиловете, структурата на абзаците, информацията за връзките между каретата, таблиците, графиките и други свойства на обектите и документите в InDesign в съответстващи обекти в Microsoft Word/PowerPoint. При процеса всяка страница се превръща в еквивалентна страница в крайния документ в Word/PowerPoint.

ID2Office е създаден от нулата, за да гарантира безпроблемна интеграция с Adobe InDesign и да премахне нуждата от пресъздаване на файловете от него в Word или PowerPoint. Приложението поддържа InDesign CS4/CS5. То работи като плъгин за Adobe InDesign. Поддържаните файлови формати са на Office 2007-2011. Според производителя ID2Office съхранява изгледа на документа при процеса. Абзаците, таблиците, графиките и свойствата на другите обекти се преобразуват точно.

ID2Office

ID2Office осигурява прецизен контрол над преобразуването. Това включва възможности за настройка на типа и разделителната способност на изображенията, разстоянията между параграфите и други. Очаква се приложението да излезе на пазара през пролетта на 2011 и да е съвместимо с InDesign CS4/CS5 за Windows и Mac.

Източник: recosoft.com

Текста написа: Мартин Новев


Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона "Поискай оферта".

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Монтажник на фолио и довършителни дейнос...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама