ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ineo 1052/1250 – икономично решение за черно-бял цифров производствен печат от DEVELOP

ineo 1052/1250 – икономично решение за черно-бял цифров производствен печат от DEVELOP

Понеделник, 8 Октомври 2012 ( прочетена 1272 пъти)


Двете нови печатни системи осигуряват възможност за изпълнение на почти всяка поръчка за печат бързо, ефективно и икономично.

Освен това, двете нови черно-бели производствени системи на DEVELOP изпълняват предлагат високо качество на печат. Главната разлика между тях е скоростта им: ineo 1052 печата с до 105 страници A4 в минута (или 6 300 в час). ineo 1250 предлага скорост до 125 страници в минута (7 500 в час). Ines Wennemann, продуктовият мениджър, който отговаря за 1052/1250, подчерта силните им страни:

„Изключителното качество на печат и голямата гъвкавост по отношение на материалите на ineo 1052/1250 несъмнено са сред най-привлекателните им характеристики. В крайна сметка, основното за корпоративните печатни отдели и цифровите печатници е, че поръчки с голям тираж могат да бъдат изпълнени навреме, с високо качество и не на последно място, на добра цена.“

ineo 1052
На снимката: ineo 1052

Изключително качество

Благодарение на няколко иновативни технически решения 1052/1250 осигуряват изключително качество на печат, дори при максималната скорост. Такова нововъведение е изключително прецизната LED система за печат с разделителна способност от 1 200 точки на инч. Друга функция, която осигурява високо качество на е прецизното преобразуване на информацията цветните изображения в съответните стойности за черно-бял печат


Иновативната система с полимеризиран тонер гарантира висока острота на текста и изображенията при разделителна способност от 1 200 x 1 200 точки на инч. Освен това, изключително фините частици на тонера се нанасят равномерно, за да гарантират стабилен печат на черните области до последната страница на всеки голям тираж.

Гъвкава поддръжка на материали и формати
ineo 1052/1250 осигурява на доставчиците на печатни услуги голяма гъвкавост по отношение на медиите, върху които могат да печатат. Това включва хартия от 40 до 350g/m2 и с формат от 95x139 до 324x463 mm. Машината може да бъде екипирана с до 11 касети с общ капацитет до 18 000 листа. Като опция се предлага и вакуумна система за транспорт на хартията, която увеличава надеждността като премахва опасността от зареждане на два или повече листа едновременно.

Възможно е касетата с голям капацитет да се използва и например за зареждане на предварително отпечатани корици. Специалната функция за каталог на хартиите освобождава оператора от нуждата да настройва правилния вид хартия и касетата за всяка поръчка за печат. Хартията и касетата могат да бъдат избрани с лекота на голям тъчскрийн монитор с лесна за работа графична среда. Лесната употреба води до значително увеличаване на производителността.


Първокласни довършителни възможности
Модулната концепция, която е в основата на тези печатни системи позволява много варианти за конфигурирането им и дава възможност всяка машина да отговаря точно на изискванията на собственика си. Една от силните страни на системата е възможността да бъде интегрирана с цялостни производствени решения за производство на брошури, дипляни, каталози, за сортиране на продукцията и др.

В резултат на това, потребителите могат да избират от широка гама първокласни решения за книговезане, например автоматично производство, рязане и подреждане по вид с отместване на листовки, брошури или каталози с до 200 страници (50 листа), автоматично лепене на книги с дебелина до 30 mm, сгъване на страници с две гънки, влагане на предварително отпечатани цветни разделители, перфорация с много различни конфигурации на дупките за всички стандартни класьори при максималната скорост на печат. Налице е и система за акумулиране на продукцията с капацитет 5 000 листа за употреба с външна довършителна техника.

Фактът, че ineo 1052/1250 предлагат голям брой възможности ги превръща в добра инвестиция за печатните отдели на компаниите и цифровите печатници.
DEVELOP е марка на Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH и произвежда модерни и професионални решения за офисна комуникация. Това включва системи, софтуер и услуги за производство и управление на документи.

Източник: develop.eu
Текста написа: Мартин Новев

 print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

оператор на CTP
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама