ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновативни технологии от Kodak на Labelexpo Europe 2015

Иновативни технологии от Kodak на Labelexpo Europe 2015

Петък, 18 Септември 2015 ( прочетена 1549 пъти)


Посетителите ще могат да видят NX advantage, персонализация на опаковки и интелигентни решения за управление на работния процес.

Flexcel NX

 

Kodak ще има силно присъствие на Labelexpo Europe 2015 в Белгия от 29-и септември до 2-и октомври тази година. На щандът на Kodak ще има иновативни решения за флексо, висок, офсетов и дигитален печат. Тези технологии са проектирани, за да осигурят изключителното качество на печат, което е необходимо за нуждите на модерния маркетинг и постоянен, бърз производствен процес, който да помогне на производителите на етикети и опаковки да бъдат конкурентни.

Флексография с NX advantage
Един от основните акценти на павилиона на Kodak ще е демонстрацията на Flexcel NX, най-голямото и най-ново допълнение към гамата на компанията. Посетителите ще могат да видят NX в различни приложения от етикети и гъвкави опаковки до кутии от велпапе. Ще бъде показан и набор нови възможности, за които Kodak наскоро получи престижна PIA InterTech технологична награда.

NX advantage включва усъвършенстван набор Kodak Digicap NX структури, които революционализираха трансфера на мастило във флексопечата. Формите Flexcel NX с усъвършенствана структура на повърхността сега могат да се използват при широка гама условия за печат. Това включва печат с бяло и допълнителни цветове върху филм, с цял намаляване на разхода на мастило и увеличаване на видимостта на опаковките на рафтовете.

Персонализация на опаковки: перфектно флексо качество, съчетано с мастиленоструен печат на променлива информация
Потенциалът на дигиталният печат в големи мащаби за производителите на опаковки все още не е разгърнат напълно, но в него се крие обещание за персонализация, повишена потребителска лоялност и интеграция с онлайн кампаниите. Kodak поддържа идеята за хибридно решение, което съчетава скоростта, икономичността и гъвкавостта на флексопечата с Flexcel NX формите с интегрирани високоскоростни мастиленоструйни компоненти за персонализация на опаковките.

Наскоро италианският производител Uteco демонстрира, че система Kodak Prosper S20 може да бъде интегрирана в конвенционална флексо преса, за да добави възможност за високоскоростен печатна персонализирано съдържание на опаковки. С възможностите на Prosper S сериите за печат на гъвкаво фолио и наскоро представените на пазара мастила за опаковки, отговарящи за изискванията за опаковки на храна без директен контакт, технологията на Kodak може да предложи значителни възможности на производителите на опаковки.

Автоматизация на производството на опаковки с Prinergy 7
Kodak ще демонстрира решението за управление на работен процес Prinergy 7 и Kodak Insite 7 на живо на павилиона си на Labelexpo. Prinergy 7 предлага по-високо ниво на автоматизация и нови функции за флексо растеризиране, оптимизирани за уникалните възможности на Flexcel NX. Kodak Insite 7 не използва Java и е базиран изцяло на HTML5.

Източник: пресинформация на Kodak
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама