ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновации от HP на PRINT 19

Иновации от HP на PRINT 19

Петък, 11 Октомври 2019 ( прочетена 575 пъти)


HP представи нови мастила за цифровите преси HP Indigo и нови функции, свързани с производителността и гъвкавостта за ролните HP PageWide. Целта на нововъведенията е да направят производството на рекламни материали, книги и директна поща по-изгодни.

На PRINT 19 в Чикаго от 3-и до 5-и октомври HP представи демонстрации на живо на HP Indigo 12000 HD, HP Indigo 7900, HP Latex R2000 Plus. Компанията представи и най-новите решения за повишаване на ефективността на HP PageWide.

 

Иновации от HP на PRINT 19Нови мастила за HP Indigo
HP Indigo представи нови специални мастила за производство на рекламни материали - HP Indigo ElectroInk Silver и HP Indigo ElectroInk Premium White. Те са предназначени за създаване на ефектни отпечатъци за HP Indigo 7900 и са съвместими с HP Indigo 7000.

Сребърното HP Indigo ElectroInk Silver е преминало предварителни тестове с 15 компании по целия свят. То позволява печат с ефект на метални мастила с един процес. Това иновативно мастило позволява производителите да метализиран цялата си цветова гама като просто печатат с CMYK върху слой сребърно мастило.

Белият цвят, HP Indigo ElectroInk Premium White предлага изключителна яркост и плътност при печат на цветни, крафтови и други материали.

Лесни решения за HP PageWide с PrintOS
Нововъведенията в гамата на ролните машини HP PageWide включват подобрения на качеството, ефективността и лесната употреба. HP PrintOS Insight е ново облачно приложение, което осигурява бизнес информация за цифровите машини HP, свързани с PrintOS. Тя предлага анализ, доклади и контролни панели, с които производствените директори да подобрят ефективността и да намалят разходите.

Други подобрения
Двустранно решение за лакиране: Harris & Bruno International предлагат двустранно напълно интегрирани решения за лакиране за HP PageWide T200 HD и T400 HD. Това позволява на производителите възможност да изпъкнат на пазара за рекламни материали и директна поща. Решението предлага и системи за сушене,, които поддържат различни UV лакове и лакове на водна основа на хартия до 250 г/м2.

Нови инкджет глави HP A54 Black
Новата високопроизводителна технология за HP PageWide T390 и T490 HD предлага по-високо качество на печат на текста при печат със скорост до 305 метра в минута. Те могат да се инсталират и на съществуващи машини.

HP Smart Mode Suite
Това решение помага за намаляване на технологичния отпадък от хартията и увеличава производителността за книги в малки тиражи, директна поща и рекламни материали за PageWide HD машини. Сред другите подобрения са възможността за смяна на ролите без спиране на производството, автоматични и ръчни настройки на скоростта за PageWide T240 HD, които позволяват настройване на скоростта според потребностите на довършването.

Източник: пресинформация на HP
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама