ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновации от X-Rite на Labelexpo

Иновации от X-Rite на Labelexpo

Неделя, 27 Септември 2015 ( прочетена 1229 пъти)


X-Rite и дъщерната компания Pantone ще покажат решения за измерване и управление на цвета на Labelexpo Europe. И двете фирми ще демонстрират нови продукти, ще провеждат семинари всеки ден и ще имат специални оферти.

Иновации от X-Rite на Labelexpo

 

“Производителите на опаковки и етикети са изправени пред все по-големи предизвикателства, съчетани с по-къси тиражи и увеличен общ обем на поръчките. Това значи, че печатниците трябва да се изпълняват поръчките правилно от първия път, всеки път,“ каза Francesco Tomasello, вицепрезидент на продажбите и маркетинга на X-Rite.

„На Labelexpo Europe, X-Rite ще демонстрира как помага на печатниците да се справят с тези предизвикателства. Ще покажем тези продукти на всекидневни работни семинари и ще предложим специални отстъпки по време на конференцията. Всички тези дейности ще демонстрират на производителите как могат успешно да се справят с изискванията на пазара като поемат контрола над цвета.”

Акцентите от X-Rite на Labelexpo

Семинари, посветени на InkFormulation, в сътрудничество с IGT Testing Systems. InkFormulation е софтуерно решение за бързо, точно и постоянно създаване, съхранение и възпроизвеждане на рецепти за цветове за офсетов, флексо, дълбок и ситопечат.

ColorCert 2.6 също ще бъде показано на Labelexpo. Това е облачно решение за лесен обмен на информация за цветовете в реално време между собственици на търговски марки, печатници и довършителни цехове.

eXact Scan е ръчно решение за измерване на цветовете, наградено с технологична награда InterTech, което позволява на печатниците да мерят стойностите на цветовете навсякъде на печатния лист.

PantoneLIVE е сигурно облачно решение за съхранение на критична информация за цветовете. Това позволява на всеки, въвлечен в производствения процес да има достъп до тази информация, независимо къде се намира.

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама