ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновации в областта на етикетите и опаковките от Konica Minolta на Labelexpo Americas 2016

Иновации в областта на етикетите и опаковките от Konica Minolta на Labelexpo Americas 2016

Петък, 23 Септември 2016 ( прочетена 1125 пъти)


Konica Minolta показа цялостни решения за предпечат, дигитален печат, облагородяване и щанцоване на етикети на проведеното вече Labelexpo от 13-и до 15-и септември 2016 в Роузмънт, Илинойс.

bizhub PRESS C71cf

Ето някои от основните продукти, които бяха представени от Konica Minolta на изложението:bizhub PRESS C71cf
bizhub PRESS C71cf е високопроизводителна цифрова преса за печат на етикети, базирана на доказаната технология със сух тонер на Konica Minolta. Машината печата с резолюция от 1200x1200 dpi и е решение за компании, които искат да навлязат в цифровото производство на опаковки и да получат ефективно решение за къси тиражи.

MGI JETVarnish 3DW
Тази нова система може да направи опаковките по-привлекателни чрез цветни, привличащи погледа ефекти и текстури. JETvarnish 3DW предлага частичен двуизмерен и обемен лак, чрез който могат да се създава различни текстури, топъл печат и възможност за персонализация в изцяло дигитална производствена среда. Новата цифрова система MGI позволява още бързо производство на пробни бройки, персонализация на къси тиражи и има сериозен производствен капацитет. Цялостното решение JETvarnish 3DW и iFOIL W включва и флексо станция за предварителна обработка на материалите.

EngageIT iLabel
EngageIT iLabel е софтуер, предназначен за bizhub PRESS C71cf. Той увеличава производителността като опростява монтажа и печата на етикетите, без да изисква операторът да е експерт в предпечата. iLabel позволява етикетите, независимо с какъв софтуер са направени, да бъдат позиционирани прецизно и добавя нужните марки за довършителни операции като щанцоване.

Spartanics LSR-350 - лазерна система за довършване на етикети
Тази нова машина предлага модулен дизайн с възможност за лесно добавяне на опции към първоначалната конфигурация. Spartanics предлага решение с лазерно и семи ротари щанцоване със скорост до 50m/min, UV лак, топъл печат, ламиниране, разлистване, пренавиване и цепене по дължина на ролата. Лазерното щанцоване е с версии с мощност 200W или 400W и са подходящи за клиенти, които изискват изключително кратки срокове за производство дори за етикети със сложни форми.

Източник: finance.yahoo.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама