ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Интересно образователно съдържание ще бъде представено на Fespa Digital 2016

Интересно образователно съдържание ще бъде представено на Fespa Digital 2016

Неделя, 31 Януари 2016 ( прочетена 766 пъти)


По време на изложението Fespa Digital 2016, което ще се проведе от 8 до 11 март в Амстердам, ще бъде предложено разнообразно образователно съдържание в помощ на дигиталните печатници.

Fespa Digital 2016

 

Различните теми имат за цел да осигурят ключови познания в областта на цифровите технологии, обвързани с реални примери от живота. Безплатните семинари ще се провеждат през целия период на събитието и всеки посетител може самостоятелно да избере кои от тях да посети.

Специално внимание ще бъде обърнато на широкоформатния дигитален сегмент и важността на управлението на цветовете. В един от семинарите Marco Olivotto ще представи темата за цветовете, при които се срещат проблеми с отпечатването. Ще бъде отделено време и на теми, свързани с печат на етикети, печат върху текстил и продажбите. Няма да бъде подминат и 3D печатът, където ще бъдат разгледана темата за 3D печат на дрехи, представена от Gavin Drake. Друга тема, свързана с текстила ще бъда представена от Justin Hayward. Тя носи заглавието „Тенденции и пазари при дигиталния печат чрез термосублимация”.

Ето какво споделя и Roz McGuinness, регионален директор на FESPA за предстоящото събитие: „Тази година образователната програма има за цел да представи провокиращо мисълта съдържание от професионалисти в индустрията, с което да се помогне на посетителите да идентифицират нови възможности за растеж и разширяване на техния бизнес. Обменът на знания и добри практики са ключови ценности за FESPA и чрез нашата програма можем да осигурим информация за новостите в технологиите и тяхното приложение.”

По време на Fespa Digital 2016 ще се проведе и еднодневна конференция, свързана с печата върху текстил, която е планирана за 8 март. Ще бъде създадена и специална зона за изложители в сферата на печата на знаци и табели.

Източник: www.graphicdisplayworld.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама