ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Изложението Labelexpo Europe 2013 става най-голямото в своята история

Изложението Labelexpo Europe 2013 става най-голямото в своята история

Вторник, 9 Юли 2013 ( прочетена 1677 пъти)


Докато Ipex губи изложители, изложението за производствени решения за опаковки и етикети LabelExpo расте от година на година.

Според организаторите, Labelexpo Europe 2013, която ще се проведе в Брюксел от 24 до 27 септември, ще бъде най-голямот в своята 33 годишна история.  Предишното издание на изложението през 2011 г. е заемало площ 29 670 м2, а тази година в седемте павилиона на Brussels Expo вече има продадени 30 142 м2.

Водещите играчи на пазара на опаковките и етикетите разширяват своето присъствие на Labelexpo. Именно тук, те представят своите най-нови  разработки. Ще присъстват компании като AB Graphic,  Avery Dennison, Codimag, Domino, Durst, EFI, Gallus, HP Indigo, Mark Andy, MPS, Nilpeter,  Nuova Gidue, Omet, Prati, Stork Prints, UPM Raflatac, Xeikon и много други.

Печатът на опаковки отново успешно се завърна в изложението след появата на т.н. "Зона за печат на опаковки" (Package Printing Zone) на предишните издания Labelexpo Europe 2011 и Labelexpo Americas 2012.

"Международният форум Labelexpo — това е прекрасно място за презентация на нашите технологии" - коментира вицепрезидентът и генерален директор на компанията HP Indigo Алон Бар-Шани. "Ние с нетърпение очакваме възможността да представим пълната серия от наши продукти, в това число и най-новите опаковъчни машини с формат В2, а също така да демонстрираме как НР Indigo и неговите партньори дават възможност за революцията на опаковъчния отрасъл с помоща на цифровия печат".

Лиза Милбърн, изпълнителен директор на компанията организатор на изложбата Labelexpo Global Series, отбелязва: "Продажбите на изложбени площи са стабилни; в тази година се появиха не по-малко от 90 нови изложителя. Това е най-голямото събитие за отрасъла на производство на етикети - възможност да се видят най-новите разработки, да се сравнят технологиите и да се сключат договори. Като вече утвърдено мероприятие ние продължаваме да растем активно от година на година, а това е показателно, за това че отрасълът на печат на опаковки и етикети е жизненоспособен и може да предложи на пазара поредица от иновации".
 
Превод: инж. Васил Станев
По материали на www.printdaily.ru

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Печатар на четвъртинка формат офсетова м...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама