ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Какво да очакваме от Drupa 2016

Какво да очакваме от Drupa 2016

Петък, 2 Октомври 2015 ( прочетена 1886 пъти)


Водещото международно търговско изложение за печат и крос-медийни решения Drupa 2016 отново ще бъде център на последните вдъхновяващи и творчески разработки в индустрията.

Какво да очакваме от Drupa 2016

 

На предстоящото издание, което ще се проведе в Дюселдорф Германия между 31 май и 10 юни 2016 година, се очаква да присъстват около 130 изложители, разделени в 6 тематични области. За първи път ще има специално отделена площ, посветена на успешни бизнес и маркетингови концепции.

Ключовата тема в печатната индустрия все още е оптимизация и автоматизация на процесите. Един от основните партньори на Drupa, CIP4 ще демонстрира как чрез JDF може да се пести време, консумативи и в крайна сметка да се увеличи производителността. Ще бъде застъпена и темата за нарастващото значение на облачната интеграция и най-вече сигурността в нея, като бъдат представени решенията на i1BOX и други изложители в областта на автоматизацията чрез софтуерни платформи за различни приложения. Ще бъде представено и онлайн решението на Obility – USP, което позволява опростяване на процесите за подаване на поръчки.

Извън софтуерния аспект, в изложбената част за иновации и печатни технологии ще бъдат представени ключови технологии в съвременния печат, довършителните процеси, печатна електроника, 3D печат, решения за създаване на прототипи и други. Един от изложителите в тази област е Modico, чиято основна дейност в последно време е насочена към довършителните процеси, използващи лазерни технологии, UV директно отпечатване върху обекти с дебелина до 150 мм и 3D печат. Една от водещите компании за лентикулярен печат DPLenticular ще покаже своите последни разработки в тази насока, а на 2 юни от 5 часа ще се връчат тематични награди в областта.

Другите тематични области на Drupa 2016 са:

  • Различни канали за публикуване и маркетинг – в тази област ще бъдат обхванати теми като управление на различни канали за достъп до потребителите, издателски бази данни, решения за управление на търговските марки и други.
  • Добавена стойност в печата – Фокусът тук ще бъде върху довършителните процеси, включително иновативни медии, защитен печат, печат на етикети и дисплеи, и други.
  • Бизнес модели – В този сегмент ще бъдат представяни нови бизнес концепции и модели, стратегическо сътрудничество и маркетингови платформи, както и нови франчайзинг услуги.

Източник: www.myprintresource.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама