ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Касима представи най-ефектните си книговезки платна

Касима представи най-ефектните си книговезки платна

Сряда, 9 Април 2014 ( прочетена 3680 пъти)


Доставчикът на книговезки платна и хартии Касима ДЛ представи пред подбран кръг клиенти най-новите и ефектни материали, които предлага. Фирмата е представител за България на Winter&Company.

 

книговезки платна от касима

 

Събитието беше за лимитиран брой участници. Книговезките платна на компанията са с високо качество  и ценово са разпределени в три сегмента – нисък, среден и висок, така че да се осигури голямо разнообразие от възможности за реализация на проекти за книги, бележници и опаковки.

 

Опаковките, които облечете с книговезките платна от Касима, понякога ще изглеждат по-скъпи от продуктите, които опаковате. Макар да звучи като рекламно обещание, такива примери има много. Например производител в Индия опаковал своя продукт – обувки в кутия, за производството на която било използвано патно Winter&Company. Продажбите на обувките нарастнали в пъти само заради по-специалната опаковка.

 

клиенти на касима

 

 

Тази история разказа Матю Рънсър - мениджър продажби и експорт на Winter&Company. Той представи огромното разнообразие от цветове и текстури на продуктите. Материалите могат да бъдат доставени в точните количества, които са ви необходими - не е нужно да закупувате цяла ролка. От фирмата ще ви посъветват и за видовете печат, които можете да приложите при работа с материалите. Възможностите за допълнително декориране на платната варират от топъл печат и сухо преге до дигитален и офсетов печат.

 

 

Ефектът, който може да бъде постигнат е наистина изненадващ в повечето случаи. Платната дават възможност за комбиниране помежду си и с разнообразие от други материали, за получаването на оригинален и ефектен продукт.  

 

 

 На тази снимка е представено тефтерче, чиято подвързия представлява комбинация на термореактивна книговезка  хартия с метална обшивка. Можете да видите и платна, които имитират успешно различни видове кожа.  Вижте няколко тефтера тук. 

 

луксозни кутии за вино

 

А ако все още се съмнявате в качествата на платната, предлагани от Касима ДЛ, ето ви доказателство - виното Incanto Black 2012 на Medi Valey, което беше опаковано със специална кутия, изработена с платно от Касима, спечели златен медал на Винария 2014.

 

Повече информация за предлаганите книговезки платна и хартии, можете да намерите тук:

 

Касима ДЛ

гр. София

1330 ж.к. Сердика
бул. „Акад. Иван Гешов" № 2Е
Бизнес Център Сердика, офис 416
Тел.: 02/ 822 10 80
Тел.: 02/ 822 10 37
Тел.: 0884/ 132 392 

 

www.kasimabg.com

 

Профил на Касима в Полиграфия Инфо.

 

Написа: Десислава Тодороваprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама