ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet KIP C7800 – широкоформатен принтер с LED технология от Konica Minolta

KIP C7800 – широкоформатен принтер с LED технология от Konica Minolta

Неделя, 19 Януари 2014 ( прочетена 3026 пъти)


С това устройство компанията разшири и подсили продуктовата си гама в широкоформатния сегмент и предлага цялостна гама едноцветни и пълноцветни системи с високо качество, скорост и ценова ефективност.

KIP C7800

 

KIP C7800 е сред устройствата от второто поколение широкоформатни решения на Konica Minolta. То включва още черно-белите KIP 700m, KIP 7100 и KIP 7700/7900. KIP C7800 е единствения хибриден цветен и черно-бял LED принтер от гамата. Това го превръща в ефективно решение за печат на технически и инженерни документи, производствени планове, архитектурни визуализации и карти. Базираният на Linux RIP софтуер от Caldera прави KIP C7800 подходящ и за клиентите от графичния бизнес, по специално за печат на плакати.KIP C7800 използва уникална LED технология за печат, която намалява оперативните разходи на висококачествения цветен и черно-бял печат. KIP C7800 предлага разделителна способност от 600x2400 dpi и скорост на печат до 390 кв. м. в час за черно-бял печат и 325 кв. м. в час при цветен печат. За да увеличи производителността тази система за печат дава възможност за зареждане на до 480 метра материал. Системата позволява цялостно изключване на всички модули за цветен печат. Това намалява цялостните разходи и прави едноцветните отпечатъци от CAD програми изключително достъпни.

Друга важна характеристика на KIP C7800 е общия капацитет за CMYK тонер, който е 4 килограма, което позволява печат на дълги тиражи без прекъсване. Тъчскрийн интерфейса се грижи за лесния контрол на операциите, а ексклузивна система с един ремък се осигурява автоматична калибрация на медията за печат. Ергономична система опростява процеса по зареждане на ролките хартия. Трите интегрирани, автоматизирани чекмеджета за зареждане на ролки осигуряват бързо превключване между разнообразни материали с различна ширина.

KIP C7800 предлага гъвкави производствени решения, достъпни чрез обновяване, които включват облачни решения за печат, възможности за сканиране и копиране, както и напълно автоматизирани решения за подреждане и сгъване на продукцията.

Повече за техническите спецификации на машината вижте тук.

 

Източник: прессъобщение на Konica Minolta
Текста написа: Мартин Новев


Това, което не е посочено в прессъобщението и си струва да се коментира допълнително, е максималната ширина на медията от 914 мм и това, че отпечатъкът е водонепропусклив.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама