ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak добави нови възможности към CTP системата Magnus 800

Kodak добави нови възможности към CTP системата Magnus 800

Вторник, 3 Юли 2012 ( прочетена 1488 пъти)


Компанията увеличи с 27% производителността на CTP експонатора си с формат 700х1000 Magnus 800, представи нов режим за пестене на енергия и други новости в устройството.

Magnus 800 е система, предназначена за средни и големи печатници. Kodak обяви, че производителността на машината е увеличена с 27%, добавена е поддръжка на Windows 7, гигабитова връзка към решението за управление на работния процес Prinergy. Възможностите за отдалечена поддръжка са разширени, като вече машината може да се включва и изключва дистанционно, дизайнът също е нов и я прави още по-лесна за употреба. Според Kodak продажбите по време на Drupa на Magnus 800 и други CTP системи, както и консумативи за тях далеч са надхвърлили очакваните.

Най-важните характеристики на Magnus 800 включват автоматичната система за зареждане на Kodak (APL), която според производителя е единствената в индустрията. Забележителна е и технологията Squarespot, която позволява разделителна способност до 10 000 точки на инч.

Rich Rindo, маркетинг мениджър на графичните решения на Kodak, каза: „Kodak е единственият доставчик, който произвежда цели CTP системи и притежава цялата технология, включително експониращото устройство, пластините и работния процес. Ние продължаваме да инвестираме в продуктите и технологиите си, за да задоволим променящите се нужди на потребителите си.“

„С новите си възможности, експонаторът Magnus 800 Platesetter става още по-мощен инструмент за производство на пластини. Когато се съчета е с новите пластини Kodak Sonora XP, които не използват химически разтвор за проявяването си, потребителите получават надеждно, висококачествено, екологично решение, чрез което да развият бизнеса си.“

Magnus 800

Източник: graphics.kodak.com
Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама