ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak Insite подобрява възможностите за сътрудничество и сигурността с HTML5

Kodak Insite подобрява възможностите за сътрудничество и сигурността с HTML5

Четвъртък, 5 Май 2016 ( прочетена 932 пъти)


Kodak представи най-новата версия на Kodak Insite, която не използва Java. Нововъведенията включват HTML5-базиран интерфейс на Smart Review.

Kodak Insite

 

Insite Creative Workflow ще бъде показан като част от софтуерното портфолио Unified Workflow на щанда на Kodak на drupa 2016. Insite е мощна, но интуитивна, сървърна система за централизирана организация на проекти, която позволява на доставчиците на печатни услуги и клиентите да работят съвместно върху дизайна и предпечата на различни продукти, независимо къде се намират.

В новото HTML5-базирано Smart Review са добавени възможност за сътрудничество на няколко клиенти, като добавяне на бележки директно във файловете и онлайн чат в реално време, които да подпомогнат творческия процес. Insite Creative Workflow заедно с Kodak Prinergy Workflow помага на потребителите да разширят възможностите за автоматизация на работния процес и да намалят времето за изпълнение на поръчките и разходите като предложат лесен достъп и възможности за сътрудничество в реално време на клиентите.

„Много от клиентите на Kodak Insite са дизайнери, които работят с най-големите световни марки и които като цяло се безпокоят за сигурността по време на целият процес на производство на материалите,“ каза Allan Brown, мениджър на решенията за работен процес, на Kodak. „Чрез интегрирането на HTML5-базираното Smart Review, Kodak значително увеличи сигурността на клиентите си като премахна използването на Java.”

Източник: пресинформация на Kodak
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама