ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Kodak отвориха нова европейска централа

Kodak отвориха нова европейска централа

Сряда, 23 Октомври 2013 ( прочетена 1235 пъти)


Kodak официално откриха официално новата си комбинирана европейски централа, център за демонстрации на мастиленоструйни технологии и демо център за Европа, Африка и Близкия Изток в Иза, Швейцария.

технологичен център в Иза на Кодак

Новата сграда ще приюти централата на Kodak за Европа, както и демонстрационен център на инкджет технологиите на компанията, който досега се намираше в Гланд, Швейцария. Там ще се намира и технологичния център за демонстрации за Европа, Африка и Близкия Изток , който досега беше в Ла Юлп, Белгия.

Изпълнителният директор на компанията Antonio Perez, който преряза лентата на официалното откриване на сградата, каза „Kodak сега е сериозен играч – силен и готов да води индустрията чрез напредничави технологии и революционни открития в бързорастящи пазарни сегменти. „Новият ни технологичен център в Иза е добър пример как обединяваме всичко в полза на клиента – технологии, продукти, услуги и страхотния си екип“, добави Perez.

Kodak обяви пренасянето на първи август тази година, когато регионалният директор за Европа, Африка и Близкия Изток Philip Cullimore зави, че то „ще направи живота много по-лесен за клиентите (на Kodak)".

Оборудването за демонстрации в новата централа включва Nexpress SX 3300, Prosper 5000XLi, Prosper S5 и S10 импринт системи, системи за печат Versamark VL4000 и VX5000, експонатор Flexcel NX, всички продукти за управление на работен процес на Kodak и мостри, отпечатани с пластини Sonora XP (експонирани на Magnus Q8000).

На церемонията по откриването, Cullimore каза: „В момента всичко от Kodak е под един покрив. Клиентите и партньорите ни могат на едно място са се срещнат с екипа на Kodak и да разгледат гамата от решения на компанията. Комбинацията от двете неща на едно място гарантира максимална ценова ефективност."

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама